Ruohonjuuren blogi

Nautitaan talvesta hyggeillen ja otetaan kylmästä kaudesta ilo irti! Kotona on nyt erityisen ihanaa olla, kokkailla ja viettää aikaa perheen ja ystävien kanssa. Lumileikit, pitkät kylvyt kynttilänvalossa, lämmittävät juomat ja mausteiset ruoat, lokoilu sohvalla hyvän kirjan ja lämmittävän kaurapussin kera - aivan kaikenlainen hemmottelu kuuluu tähän aikaan. Lue blogistamme ihanimmat hemmotteluvinkit!
Jatka lukemista
Ruokavalion tuunaaminen hieman terveellisempään suuntaan tekee ihmeitä hyvinvoinnillesi. Mitään jättiloikkia trendin aallonharjalla keikkuviin ruokavalioihin ei suinkaan tarvitse ottaa, vaan pienet arjen muutokset riittävät tässäkin vallan mainiosti. Kasvisten, kuitujen ja hyvien rasvojen lisääminen ruokavalioon on oivallinen askel ja valmiit ratkaisut helpottavat arkea. Lue lisää blogistamme!
Jatka lukemista
Mitä jos kokeilisit luonnonkosmetiikkaa, tuunaisit ruokavaliotasi pikkaisen terveellisempään suuntaan tai panostaisit vaikka parempaan ravintolisään? Pienissä arjen valinnoissa piilee iso voima. Kun valitset iholle, keholle ja ympäristölle parempia vaihtoehtoja, voit kokonaisvaltaisesti paremmin. Lue lisää blogistamme!
Jatka lukemista
Välillä olo saattaa olla kuin olmilla ja voimat vähissä. Pitkä, pimeäkin talvi tuntuu joskus vaatineen veronsa ja elinvoimaa pitäisi saada ropautettua kroppaan. Itselle mieleinen liikunta, terveellinen ja monipuolinen ruokavalio ja ajan viettäminen ystävien ja perheen kanssa auttavat varmasti asiaa... Mutta onko olemassa pikavinkkejä väsymyksen karkottamiseen?
Jatka lukemista
Valitut avainsanat:

foodin

Poista avainsanat!