Parempien valintojen jouluherkut

Vegaanisia piparkakkuja, punajuuresta valmistettua glögiä vai piparkakkusuklaalla päällystettyjä cashewpähkinöitä? Kokosimme valikoimamme hyvää tekevät jouluherkut yhteen.
Parempien valintojen jouluherkut

Glögiä moneen makuun

 

Luomuglögit

1. The Beet Company Punajuuri-glögi, 750 ml
The Beet Companyn Punajuuri-mustaherukkaglögi ei ole luomua, mutta pääsi valikoimamme siksi, että tukemalla suomalaista avomaavihannesviljelyä edistetään viljeltävien kasvien monimuotoisuutta Suomessa. 

 

2. Organic Health Ikimetsäglögi, 750 ml

Organic Healthin Ikimetsäglögissä maistat puhtaan luonnon makuja: perinteisten glögimausteiden lisäksi mukana on kuusenkerkkää ja katajanmarjaa. Nauttiessasi Ikimetsäglögiä tuet samalla luonnonsuojelua, sillä jokaisesta myydystä pullosta lahjoitetaan 10 senttiä metsien suojeluun.

 

3. Poikain Parhaat MOOMIN® luomumansikkaglögi, 750 ml

Pehmeän makea MOOMIN®-mansikkaglögi sisältää pelkkää herkullista makua, eikä lainkaan mitään keinotekoista: glögi on valmistettu suomalaisesta luomumansikkatäysmehusta ja aidoista mausteista. 

 

Herkkusuille

Vegaaniset jouluherkut Ruohonjuuri luomusuklaa

1. Das Bernsteinzimmer Konvehtisekoitus, 85 g
Vain Ruohonjuuresta - vain 100 rasiaa! Jos olet tavannut ihmisen, joka rakastaa työtään ja on jonkin asian suhteen intohimoinen, ajattele häntä nyt. Tämän rasian takana on kaksi henkilöä, joiden tavoite on tehdä maailman parasta vegaanisuklaata! Monesti palkitut, herkulliset konvehdit ovat kuin taideteoksia. 

 

2. Foodinin piparkakkupäällysteiset cashewpähkinät ja taatelit
Foodin kermainen cashewpähkinä saa valloittavaa joulun makua piparkakkusuklaasta ja ihanan pehmeä aurinkokuivattu taatelit kuorrutuksenaan olevasta piparkakkumausteesta. Varoitus: saattaa aiheuttaa riippuvuutta!

 

3. Goodion joulusuklaamaut: Caramel Crisp-valkosuklaaMinty Cookie Dough valkosuklaa ja Piparkakkusuklaa
Goodio-suklailla herkuttelemalla popsit maailmasta parempaa paikkaa: Goodion suklaat tehdään käsityönä Helsingissä ja niissä käytetyt ainesosat ovat luomua, raakaa sekä pääosin villejä luonnonantimia.

 

4. Belvas Marshmallow tumma suklaa 100 g
Belgialaisen suklaakonvehtitehtaan Belvasin Marshmallow on vallan mahdottoman ihana makeinen: maailman ensimmäinen vegaaninen vaahtokarkki on dipattu Reilun kaupan tummaan suklaaseen muodostaen valloittavan makuyhdistelmän. Kaakaosta 100 % jäljitettävissä neljältä osuuskunnalta Perussa ja Santo Domingossa.

Hyvää tekevät joulukahvit ja -teet

 Luomu joulukahvi joulutee Ruohonjuuri

1. English Tea Shop Loving Moments haudukelajitelma, 60 g
Kaunis Loving Moments-haudukelajitelma sisältää kimaran rakkaudella ja ammattitaidolla valittuja teesekoituksia elämän iloksi. English Tea Shop varmistaa, että kaikki toimitusketjun viljelijät saavat enemmän kuin Reilun kaupan minimi korvaus on. Yritys panostaa pitkäaikaisiin yhteistyösuhteisiin: järjestävät viljelijöille koulutus- ja tiedonjako-ohjelmia auttavat rahallisesti viljelijöitä hankkimaan luomusertifikaatin tarjoamalla istutuslaitteita. Teet tehdään Sri Lankassa.

2. Cafetorian joulukahvit kofeiinilla ja ilman
Laadukasta reilun kaupan luomukahvia ryyditettynä luomulaatuisin joulumaustein; kanelilla ja kardemmummalla. Cafetoria valmistaa huippulaadukkaita kahveja pienessä artesaanipaahtimossaan Lohjalla. Intohimoinen, kansainvälinen tiimi pitää sydämen asianaan, että jokaisen makuun on löydyttävä laadukkaasti tuotettu kahvi, myös luomulaatuisesti ja Reilun Kaupan menetelmiä kunnioittaen.

Piparkakut voilla ja ilman

Vegaaniset piparkakut

1. Livonsaaren Artesaanipiparkakku, 100 g
Käsintehty luomupiparkakku on pienen leipomon sinnikkään työn ansiota: Livonsaaren Artesaanipiparkakku on leivottu suurella sydämellä perinteisesti aidosta vehnästä, voita säästämättä.

 

2. Organic Health Gluteeniton ja vegaaninen pipari, 100 g
Tsekkiläinen luomupipari on gluteeniton ja vegaanille sopiva. Nämä ihanat piparkakut on leivottu riisijauholla.