Terveelliset välipalat ja palaveritarjoilut Ruohonjuuresta!

Työnantaja, haluatko tarjota etätyöntekijöille hyvät eväät? Ota yhteyttä myyntipäällikköömme Tuulia Bucciarelliin, tuulia.bucciarelli@ruohonjuuri.fi / p. 040 195 7590 - autamme ilolla rakentamaan toiveidenne mukaisen tuotepaketin, jotka toimitetaan työntekijöille (postipakettina tai kotiin)​ .

Valitse luonnonmukaiset välipalat ja terveellisemmät palaveritarjoilut! Ruohonjuuren monipuolisesta valikoimasta löydät fiksut, terveelliset ja ekologiset purtavat tuomaan energiaa ja puhtia työpäivään. 

Toimitamme Postin perilletoimituksella paketit suoraan yritys- ja yhteisöasiakkaidemme toimipaikkoihin. Tilausten nouto suoraan Helsingin Kampin myymälästämme (Salomonkatu 5) onnistuu myös.

Tälle sivulle olemme koonneet ideoita terveellisiin välipaloihin, palaveritarjoiluihin sekä yrityslahjoiksi. Autamme mielellämme koostamaan sopivan paketin yrityksenne tarpeisiin. 

YRITYSASIAKKAAMME SUOSITTELEE:

"Lahjat kerkesivät ajoissa ja ilahduttivat asiakkaitamme. Hienoa, että kehitätte liiketoiminnan tuotakin puolta, sillä me olemme olleet tyytyväisiä yhteistyöhön ja annamme mielellämme suosittelun.

Ruusuja haluamme ehdottomasti antaa aktiivisuudesta ja hyvästä iloisesta palvelusta. Ruohonjuuren kanssa on miellyttävä asioida, koska palvelu ja ammattitaito ovat läsnä. Lisäksi lahjaehdotuksenne ovat hyviä ja valinnanvaraa löytyy. Plussaa on myös lahjojen luonne, ne ovat kestäviä, laadukkaita ja ottavat huomioon myös ympäristön. Me ja asiakkaamme ovat olleet tyytyväisiä ruokayrityslahjoihin, koska liian usein tavara jää käyttämättä. Syötävä yrityslahja pääsee käyttöön ja ilahduttaa heti tai myöhemmin.

Aiomme jatkossakin hankkia asiakkaillemme tai työntekijöillemme lahjoja teidän kauttanne. "


LTQ-Partners Oy

Sini Kivimaa, toimitusjohtaja
Johanna Mäntykoski, viestintäpäällikkö
Ada Eskelinen, toimistoassistentti

 

TUTUSTU VALMIISIIN TUOTEPAKETTEIHIMME:

                                           

Rajaa Hakua

Tämänhetkinen rajaus:

  1. Tuotetyyppi: Smoothiet Poista tämä Vihannesmehut Poista tämä Raakakaakao Poista tämä Raakapatukat Poista tämä
  2. Kauppa: Tampere Poista tämä