Eettiset, ekologiset ja vastuulliset yrityslahjat Ruohonjuuresta!

Anna lahjaksi hyvän elämän eväitä! Ilahduta asiakkaitasi, yhteistyökumppaneitasi tai henkilöstöäsi tänä jouluna eettisellä ja ekologisella hyvän mielen joululahjalla?

Ruohonjuuren monipuolisesta valikoimasta löydät fiksut ja ekologiset yrityslahjat, joilla ilahdutat taatusti: esimerkiksi Reilun kaupan luomulaatuiset kahvitteetsuklaatpähkinätkynttilät, monenlaiset hyvää tekevät luomuherkut ja muut laadukkaat lahjavinkit! Myös lahjakortti Ruohonjuuren myymälään tai verkkokauppaan on takuuvarmasti saajalleen mieluisa lahjaidea.

Tomerat tonttumme räätälöivät yrityslahjat tarpeidenne mukaan ja toimittavat ne säntillisesti perille - hommassa ei siis kauaa nokka tuhise, kun unelmapaketit ovat jo saajillaan!

Toimitamme Postin perilletoimituksella paketit suoraan yritys- ja yhteisöasiakkaidemme toimipaikkoihin. Tilausten nouto suoraan Helsingin Kampin myymälästämme (Salomonkatu 5) onnistuu myös.

Tälle sivulle olemme koonneet muutamia tuotevinkkejä lahjapakettien ideointiin - autamme mielellämme koostamaan sopivan paketin juuri Teidän yrityksenne tarpeisiin.

Ota yhteyttä ja tee tilaus sähköpostilla jo tänään: verkkokauppa@ruohonjuuri.fi tai puhelimitse 040-582 1110. 

YRITYSASIAKKAAMME SUOSITTELEE:

"Me tilitoimisto Tiliduunarissa olemme jo useamman vuoden ajan hankkineet asiakasyritystemme joululahjat Ruohonjuuren verkkokaupasta. Ruohonjuuri on toimittanut lahjat säntillisesti perille asiakkaidemme toimistoihin laatimallamme joulutervehdyksellä varustettuna. Ruohonjuuri on myös ideoinut lahjapakettien sisällön antamiemme speksien viitoittamana. Homma on hoitunut helposti ja tehokkaasti - ja me tilitoimistossa olemme voineet lahjapähkäilyjen sijasta keskittyä varsinaisiin töihimme. Paljolti viestintä- ja IT-alojen yrityksistä koostuvalta asiakaskunnaltamme on tullut paljon kiitosta massasta poikkeavista lahjoista, jotka edistävät työhyvinvointia ja -tehoa. Meille Tiliduunarissa on tärkeää, että asialliset hommat hoidetaan - ja näin juuri Ruohonjuuren kanssa toimittaessamme on tapahtunut."

-Jyri Pajamo, toimitusjohtaja, Tiliduunari Oy