Yoyo vadelma-omenarullat, 20 g

Yoyo vadelma-omenarullat, 20 g
0,99 €
( 49,50 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

gluteeniton laktoositon lisäaineeton vegaaninen
"Lapsiperheen lempparieväät retkelle, reissuun tai kotona herkutteluun! Isosta pakkauksesta riittää suuremmallekin poppoolle. Päihittää karkit mennen tullen!" -Heidi

“Paras eväs laukussa. Käy välipalasta pähkinöiden kanssa tai sellaisenaan makeannälkään. Ihan huikean herkullinen. <3” -Anni

“Hyvää Slurps! Ja ilman sokeria tai muita ylimääräisiä ainesosia! Peukku tälle:)” -Sari

"Koko perheen lempparivälipala tai terveellinen herkku! Helppo napata mukaan ja maistuu perheen pienimmillekin! Plussana simppelit aineosat :)" -Adina

Yksityiskohdat

Omenaa oo ompompoo, päräyttävä päärynä ja valloittava vadelma ovat tämän rullaavan näytelmän päätähdet. Sivurooleihin ei muita mahdukaan, sillä niin täyttä tavaraa on tämä hedelmäinen herkku!

BEAR Yoyo Vadelma -hedelmänauha on herkullinen ja terveellinen naposteluherkku karkin sijaan. Tämän herkun resepti on simppeli – vadelmaa, päärynää, omenaa sekä violettia porkkanaa. Loistava välipala tai herkkunälän taltuttaja, joka maistuu kaikenikäisille!

Yksi pakkaus sisältää kaksi leveää nauhaa, jotka aukeavat kuin jojo!

Kyseeessä on siis hehkeän hedelmäinen ja mahtavan marjaisen makoisa makukimara - taatusti sallittu nautinto, jossa lisäaineet eivät liepeilläkään livu.

Yoyo-hedelmärullat pitävät sisällään puiden, pensaiden ja metsien parhaita antimia - ei yhtään mitään muuta. Karkkipäivän hehkein herkku, joka maistuu ihan koko perheelle. Gluteeniton ja maidoton nautinto, joka tottakai sopii oikein oivallisesti myös vegaaneille.

Tällä mainiolla tuotteella saattaa hyvinkin olla hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää.

Tiedäthän myös sen, että ravintolisä ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja. Tärkeää on siis myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen. Pyri näkemään elämässäsi enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia. Kohtele muita siten, miten tahdot itseäsi kohdeltavan. Muista, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasti elää planeetallamme.

Säilytäthän visusti tämän tuotteen pienten lasten ulottumattomissa, kiitos.

Lisätiedot

  • EAN: 05060139433655,5060139430265,5060139433648,5060139433655
  • Ainesosat: Ainesosat:
    Omena (58%), päärynä (32%), vadelma (10%), mustaporkkanauute <0,5%
  • Alkuperämaa: Yhdistynyt kuningaskunta
  • Ominaisuudet: gluteeniton, laktoositon, lisäaineeton, vegaaninen