Yövoide, Granaattiomena, 30 ml

Yövoide, Granaattiomena, 30 ml

Tuote ei valitettavasti kuulu enää Ruohonjuuren valikoimiin.

Selaa muita tuotteita osioissa:

luonnonkosmetiikka
Uudistava, elvyttävä tehovoide aikuiselle iholle.

Yksityiskohdat

Täyteläinen kiinteyttävä, kosteuttava ja suojaava yövoide ikääntyvälle 40+ iholle.

Sen sisältämä granaattiomenan siemenöljy aktivoi ihon yöllistä uudistumista ja on voimakkaan antioksidanttinen. Makadamiaöljy, kurkkuyrttiöljy ja arganöljy ovat ravitsevia ja ihon toimintoja stimuloivia sekä se sävyä tasoittavia. Ihostasi tulee kosteutettu, ravittu ja vahvempi.

Käyttö: Puhtaalle kasvojen iholle, kaulalle ja dekolteelle. Sivele pieni määrä Granaattiomena-seerumin päälle yöksi, ei silmänympärysalueelle.

Weledan Granaattiomena-tuotteiden lisäenergia stimuloi ihosi omia toimintoja auttaen sitä säilyttämään kosteutta ja vilkastuttaen solujen uudistumista. Kaikki Granaattiomena-tuotteet sopivat vegaaneille.

Nuori iho on kostea, kimmoisa ja sileä. Kiinteyttävä Granaattiomena-sarja lisää ikääntyvän 40+ ihon kosteuspitoisuutta, parantaa sen kimmoisuutta ja tekee siitä sileämmän.

Tuotteiden ydinkasvin, granaattiomenan, siemenöljyssä on runsaasti ihoa hapettumiselta suojaavia antioksidantteja, kiitos omega-5 rasvahappojen. Öljyn omega-6 ja -9 rasvahapot puolestaan tukevat ihon suojaa, jolloin iho ei kuivu eikä ärsyynny. Myös arganöljy ja kurkkuyrttiöljy ovat vaikutuksiltaan antioksidanttisia sekä ihoa suojaavia.

Granaattiomena, Pumica Granatum, on yksi ns. superhedelmistä. Elintarviketeollisuudessa syntynyt nimitys tarkoittaa mm. marjoja ja hedelmiä, joilla on poikkeuksellisen korkea ravintoarvo sekä runsaasti vitamiineja ja antioksidantteja.

Weledan granaattiomena korjataan syyskuun lopussa Turkin vuoristorinteillä. Hakan Copurin ekologiset hedelmätarhat saavat vettä alempana sijaitsevasta joesta pumpatusta vedestä. Kypsät hedelmät poimitaan raskaana roikkuvista oksista käsin.

Hedelmän siemenet kuivataan ja lähetetään öljypuristamoon, joka sijaitsee lähellä Etelä-Saksassa olevia tuotantolaitoksiamme. Siellä hienojakoinen öljy vielä suodatetaan ennen yhdistämistään muihin Granaattiomena-sarjan valmistusaineisiin.

Lisätiedot

  • EAN: 4001638091015
  • Ainesosat: Ainesosat:
    Vesi, Seesamiöljy, Auringonkukansiemenöljy, Alkoholi, Sheavoi, Glyseryylistearaatti SE, Vehnänalkioöljy, Granaattiomenansiemenöljy, Purasruohon- eli kurkkuyrtinsiemenöljy, Arganöljy, Hirssinsiemenuute, Auringonkukanterälehtiuute, Tapiokatärkkelys, Ksantaanikumi, Aidot eteeriset öljyt*, Limoneeni*, Linalooli*, Geranioli*, Sitraali*, Kumariini* 
    * = Luonnollisista eteerisistä öljyistä
  • Alkuperämaa: Saksa
  • Tuotetyyppi: Yövoide
  • Ominaisuudet: luonnonkosmetiikka