Yleispuhdistussuihke, sitruuna, 500 ml

Yleispuhdistussuihke, sitruuna, 500 ml

Normaali hinta: 5,65 €

Special Price 3,99 €

( 7,98 € / l )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

biohajoava
Sitruunan raikkautta ja puhtautta yhdellä suihkauksella!

Rakastan, rakastan, rakastan tätä puhdistussuihketta! Tämä toimii ihan kaikkialla huushollissa, myös peilien ja ikkunoiden pesuun. Suihkauta suoraan kuivalle tai kostutetulle Kiertin bambu- tai hamppuliinalle ja pyyhkäise pinnat puhtaaksi. Näin helposta kodin siivoilusta tulee oitis voittajafiilis! <3"

- Heidi

Yksityiskohdat

Lilly’s yleispuhdistussuihke käy kaikille pinnoille, myös graniitille ja ruostumattomalle teräkselle (älä suihkuta suoraan vahatulle puupinnalle). Erinomainen kaakelipinnoille sekä hanojen ja peilien puhdistukseen.

Voit käyttää tätä myrkytöntä yleispuhdistusainetta myös mikroaaltouunin ja jääkaapin puhdistukseen. Lilly’s yleispuhdistussuihke on helppokäyttöinen, erittäin tehokas ja luonnollisesti desinfioiva.

Turvallisuusohjeet: Jos ainetta joutuu silmiin huuhtele runsaalla vedellä. Pidä siivousaineet aina lasten ulottumattomissa.

Lilly´s Eco Clean on biohajoava, turvallinen ja tehokas pesu- ja puhdistusainesarja kodin tehokkaaseen ja luonnonmukaiseen puhdistukseen.

- Puhdistaa kotisi liasta ja bakteereista - sekä vahvoista kemikaaleista
- Erinomainen siivoustehokkuus ja helppokäyttöisyys
- Vähentää sisätilojen saasteita
-Puhdas ja vahvoista kemikaaleista vapaa koti on osa terveellistä elämäntapaa
- Pintakäsittely tuotteet tieteellisesti testattu, 99.9% antibakteerinen
-Laadukkaat biohajoavat raaka-aineet
- Ei keinotekoisia tuoksuainetta, ainoastaan luonnolliset eteeriset öljyt.

Varoitus: Tuote sisältää methylisothiazolinonea(MIT), jota emme suosittele käytettäväksi erittäin herkkäihoisille sen allergisoivan vaikutuksen takia. 
Lilly'sin tavoitteena on ollut valita pienin paha, käyttötarkoitukseen turvallinen tuote. Mitään Lilly’s tuotteita, kuten mitään muitakaan pesuaineita, ei pitäisi käyttää suoraan iholla. Tuotteissa on tehoa jotta ne myös oikeasti toimivat siivouksessa.

Lisätiedot

  • EAN: 5060178270099,5060178270136
  • Ainesosat: Ainesosat: <5 % anionisia, amfoteerisia ja ionittomia tensidejä, etikkahappo, eteerinen sitrusöljysekoitus (limonene, linalool, geraniol, citral), säilöntäaine: natriumbentsoaatti (Sodium Benzoate).
  • Alkuperämaa: Irlanti
  • Tuotetyyppi: Yleispesuaineet
  • Ominaisuudet: biohajoava