Yleispuhdistussuihke, sitruuna, Essential, 500 ml

Yleispuhdistussuihke, sitruuna, Essential, 500 ml
6,99 €
( 13,98 € / l )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

biohajoava vegaaninen
Koti kiiltäväksi Ecover Essential -yleispesuaineen avulla!

Yksityiskohdat

Ecocert-sertifioidulla Ecover Essential -sarjan yleispuhdistussuihkeella poistat lian ja rasvan kaikilta pestäviltä pinnoilta varsin vaivattomasti! Tämä iho- ja ympäristöystävällinen yleispuhdistusaine jättää ilmoille raikkaan vastapuristetun italialaisen sitruunan tuoksun.

Uusi Ecocert-sertifioitu, ainoastaan luonnollisia hajusteita sisältävä Ecover Essential yleispuhdistusaine on kätevä apuri niin kotona kuin mökillä.

Ecover Essential- sarja on Ecocert-sertifioitu ja sitä on saatavilla ainoastaan erityisliikkeistä ja luontaistuotekaupoista - marketeissä myydään Ecoverin raaka-aineiltaan "kovempaa linjaa".

Ecover Essential -sarjan kaikissa tuotteissa on Ecocert-merkki, joka takaa:
- että tuote on vähintään 95% luonnollinen. Suurin osa tuotteistamme yltää yli 99%:iin;
- että ympäristöystävälliset menetelmät kattavat koko tuotantoprosessin;
- että pakkaukset ovat kierrätettäviä. Meille tämä ei ole ongelma, koska pullomme on valmistettu 25% kierrätysmuovista ja 75% sokeriruo’osta valmistetusta muovista.

Ecocert-sertifioinnissa ei tarkasteta pelkästään tuotteen sisältöä, vaan myös sen valmistustapa – mikä on hyvin tärkeä juttu ympäristönkin kannalta.
Vegaaninen valinta.

Lisätiedot

  • EAN: 5412533415315
  • Ainesosat: 5-15%: ionittomat tensidit; <5%: anioniset tensidit, hajuste (limonene, linalool); muut: vesi, denaturoitu alkoholi, natriumsitraatti, natriumkloridi, sitruunahappo
  • Alkuperämaa: Belgia
  • Tuotetyyppi: Yleispesuaineet
  • Ominaisuudet: biohajoava, vegaaninen