Ksylitoli-tabletit, mustikka-ruusunjuuri, 45 g

Ksylitoli-tabletit, mustikka-ruusunjuuri, 45 g
4,95 €
( 110,00 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

laktoositon maakunta vegaaninen
Ruusujuuren hyödyt helposti ksylitolitablettien muodossa!

Yksityiskohdat

Terveysvaikutuksistaan kuuluisaksi kivunnutta ruusujuurta ja kotimaista mustikkaa sisältävät ksylitolitabletit ovat fiksu valinta aterioinnin aiheuttaman happohyökkäyksen selättämiseen. Harvoinpa saa uljaan ruusujuurenkin monista hyödyistä nauttia näin näppärässä ja herkullisessa muodossa. Kokeile ja innostu itsekin!

Pussilliseen Mustikka-ruusujuuri-täysksylitolitabletteja on käytetty 65 grammaa kotimaisia mustikoita - eikä yhtään turhia makuaineita!

Tämän tuotteen sisältämä, pohjolan ginseng-lempinimen saanut Ruusujuuri (rhodiola rosea) tukee hermostoa ja kognitiivisia toimintoja ja vaikuttaa suotuisasti mielen hyvinvointiin.  Adaptogeenisesti vaikuttava ruusujuuri auttaa kehoa mukautumaan vaihteleviin olosuhteisiin, hillitsee stressiä, tasapainottaa mieltä, edistää suorituskykyä ja tukee fyysistä kuntoa sekä vaikuttaa suotuisasti myös sydämen ja verenkiertoelimistön terveyteen. 

Nyt ulottuvillasi on uusi ja uljas Polar Nutrition-sarjan täysksylitolitablettikimara, joissa mahtavat maut ampaisevat ihan suoraan luonnon antimista!
Suomalaisen Polar Nutrition kehittämissä täysksylitolitabletissa voit maistaa aidot metsien maut, luonnollisesti ja varsin vähällä vaivalla. Polar Nutrition-täysksylitolitablettien maku tulee aidoista marja- sekä luonnontuoteuutteista.

Näissä täysksylitolitableteissa ei ollenkaan ole käytetty keinotekoisia maku tai väriaineita vaan aitoja 100% luonnonuutteita. Tablettien valmistukseen ei käytetä liivatetta, joten ne ovat täysin vegaanisia.

Maista ja innostu itsekin - näitä kehtaa tarjota myös perheen pikkuväelle.

Nauti 2 tablettia aterian jälkeen!

Nämä parhaimmatkaan pastillit eivät toki korvaa monipuolista ruokavaliota tai terveitä elämäntapoja - vaan sopivat mahtavasti nautittaviksi niiden tuoksinassa, hyvillä mielin.

Lisätiedot

 • EAN: 6430062351026
 • Ainesosat:

  Ksylitoli eli koivusokeri (xylitol) 82,5% Mustikkauute 13,5%,Ruusujuuriuute 1,5%, E470b,E468

  Ravintosisältö/ 100g:
  Energia 1109KJ/265kcal
  Rasva 0,87g (josta tyydytt.0,78g),
  Hiilihydraatit 90,6 (joista sokereita 2,8g),
  Proteiinia 0,75g,
  Ravintokuitua 5,7g
  Suolaa 0g 

 • Alkuperämaa: Suomi
 • Tuotetyyppi: Makeiset
 • Ominaisuudet: laktoositon, maakunta, vegaaninen