Women's Tea - Naistentee, 30.6 g

17 teepussia
Women's Tea - Naistentee, 30.6 g
17 teepussia
4,99 €
( 163,07 € / kg )

Muutama jäljellä

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

laktoositon lisäaineeton luomu vegaaninen
Yogi-sarjan Naistentee on mieltä ja kehoa tasapainottava tee-elämys

Yksityiskohdat

Yogi-sarjan Women's Tea eli Naistentee on mukavanmakoisa makunautinto, joka saa hymyn huulillesi sekä elon ja olon tasapainoon. Naiselliista hyvinvointia tukemaan suunniteltu luomuteeunelma saa aistit avautumaan - ja Sinut pystymään parhaimpaasi! 17 teepussia/ paketti.

Kuun kierto vaikuttaa yhtälailla sekä naisten että yrttien elämään. Sanotaan, että juuri tästä syystä monet naiset nauttivat aivan erityisesti inkiväärin, appelsiinin ja kanelin mausta.

Tämän mausteisen makunautinnon pääraaka-aineena temmeltää terveysvaikutuksistaan ja pikantista maustaan kuuluisaksi tullut inkivääri, joka edistää hengitysteiden terveyttä, vahvistaa immuniteettia, helpottaa aamupahoinvointia, auttaa ylläpitämään nivelten liikkuvuutta, auttaa matkapahoinvointiin, vahvistaa sydäntä ja parantaa ruuansulatusta.

Tämän teen sisältämä, ntioksidanttisesti vaikuttava kaneli puolestaan edistää ruuansulatusta, tasapainottaa sokeriaineenvaihduntaa ja on myös hyväksi hermostolle, iholle sekä sydänterveydelle. 

Naisten teessa komeileva, ruuansulatusta ja vatsan hyvinvointia tukevista vaikutuksistaan erityisen tunnetuksi tullut fenkoli poistaa myös kehosta kuona-aineita ja toimii siksikin oikein oivallisesti detox-kuurien tukena. Vastustuskykyäkin vahvistava fenkoli (Foeniculum vulgare) tukee limaneritystä ja maitorauhasten toimintaa. Fenkoli onkin tunnettu yrtti synnytyksen jälkeen ja myös kuukautisten aikana. 

Tämän tasapainottavan ja makuhermoja hivelevän Yogi-teen kerrotaan lisäävän empaattista otetta elämässä. Maista ja ihastu itsekin!

Lisätiedot

  • Pakkauskoon lisätiedot: 17 teepussia
  • EAN: 4012824401112,4012824528406
  • Ainesosat: Inkivääri *, appelsiininkuori *, kaneli *, fenkoli *, kamomillan kukat *, voikukka *, ohranmallas *, lakritsi *, appelsiiniöljy *, mustapippuri *, katajanmarjat *, kardemumma *, neilikka * * = Luomulaatua
  • Alkuperämaa: Saksa
  • Tuotetyyppi: Pussitee, Pussiteet, Yrttitee, Yrttiteet
  • Ominaisuudet: laktoositon, lisäaineeton, luomu, vegaaninen