Womankind shatavari -kapselit

30 kapselia
Womankind shatavari -kapselit
30 kapselia
19,99 €

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

hiilineutraali luomu
Naisen elämä entistä ehommaksi!

Yksityiskohdat

Pukka-sarjan naisten kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin tueksi tarkoitettu shatavari-yrttiäkin sisältävä Womankind-ravintolisä on valmistettu Ayurvedan oppien mukaan. Tämän monipuolisuudellaan lumoavan tuotteen tarkoituksena on tukea naisen elämä tasapainoa.

Etenkin naisellista elinvoimaa ja tasapainoa tukevista vaikutuksistaan kuuluisaksi tullut shatavari (Asparagus racemosus) tukee sydämen, virtsateiden ja hermoston terveyttä. Shatavari vaikuttaa myös suotuisasti uneen sekä stressin lievenemiseen.

Ayurvedassa korkeasti arvostettu shatavari tukee myös ruuansulatusta ja sillä on todettu olevan myönteisiä vaikutuksia myös lisääntymiseen.

Tuote sisältää mm.
• Granattiomenaa ja vihreätä teetä, jotka ovat sisältävät runsaasti antioksidantteja, jotkaauttavat taistelemaan soluvaurioita aiheuttavia vapaita happiradikaaleja vastaan..
• Parsakaalin siementen ituja, jotka ovat tunnettuja niiden supertehokkaista terveysvaikutuksistaan
• Kurkumaa, joka on tunnettu mm. niveliä hoitavista vaikutuksistaan

Suositeltu annos: ota 1-2 kapselia päivittäin lämpimän veden kera noin 20 minuuttia ennen ruokaa.

Pukka-sarjan huippulaadukkaat ravintolisät ovat 100% luomulaatuisia, eettisesti tuotettuja ja sopivat myös kasvissyöjille. Kapselit ovat kasvisperäistä selluloosaa eivätkä ne siis sisällä liivatetta.

Tämän tuotteen sisältämä Reishi on suosittu luonnontuote etenkin tyyneyttä ja tasapainoa arvostavien keskuudessa! Reishi stimuloi kroppaa pystymään parhaimpaansa. Se edistää verenkiertoa ja fyysistä hyvinvointia, alentaa veren kolesterolipitoisuutta ja vahvistaa immuniteettijärjestelmää.

Suomalaisesta, villistä lakkakäävästä eli reishistä valmistettu, vahva C2 eli lakkakääpä on yksi eniten tutkituista lääkinnällisistä sienistä.

Lakkakäävällä eli reishillä on myös erittäin pitkä, jopa yli 2000-vuotinen käyttöhistoria etenkin perinteisessä kiinalaisessa lääketieteessä.

Reishiä on käytetty yleistä hyvinvointia edistämään sekä tasapainottamaan immuunijärjestelmän toimintaa.

Kiinassa reishiä pidetään niinsanottuna ’pitkäikäisyyden yrttinä’.

Reishillä on adaptogeeninen vaikutus - se tasapainottaa kehomme toimintoja monipuolisesti.

Reishi ei väsytä eikä piristä, vaan nimenomaisesti tasapainottaa. Reishin vaikutukset perustuvat sen sisältämiin lukuisiin polysakkarideihin sekä triterpeeneihin.

Reishi soveltuu yrttinä jatkuvaan käyttöön ja monet käyttävätkin sitä säännöllisesti sen yleistä hyvinvointia tukevien ominaisuuksiensa vuoksi. Se tukee immuunijärjestelmää tehokkaasti.
Huomaathan ystävällisesti, että ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää.Säilytäthän visusti tämän tuotteen pienten lasten ulottumattomissa, kiitos.

Lisätiedot

 • Pakkauskoon lisätiedot: 30 kapselia
 • EAN: 5060229011794,5060229017901,5065000523886
 • Ainesosat: Ainesosat:
  Shatavarin juuriuute *◊ 12,5%, lakkakääpä (reishi) FS*, shatavarin juuri* 10%, kurkuman juuriuute*◊, pakastekuivattu puna-apilan siemenen itu* 10%, pakastekuivattu parsakaalin siemenen itu*, vesipohjainen vihreä tee lehtiuute*, Aloe Vera mehutiiviste 200:1*, nukulan (Leonurus cardiaca) lehtiuute*◊ 5%, maca juuriuute*◊, granaattiomenansiemenuute*◊, Nutrigest™ Seagreens Arctic merilevä*, inkiväärin juuri*, spirulina*, kasviselluloosakapseli (hydroksypropyylimetyyliselluloosa).
  *= luomulaatua

  Kasvisperäinen selluloosakapseli, joka sopii myös kasvissyöjille.
 • Alkuperämaa: Yhdistynyt kuningaskunta
 • Tuotetyyppi: Ayurveda
 • Ominaisuudet: hiilineutraali, luomu