Wholistic ashwagandha-kapselit

Wholistic ashwagandha-kapselit
22,95 €

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

gluteeniton laktoositon luomu superfood vegaaninen
Ashwagandhalla stressiä vastaan!

Yksityiskohdat

"Tässäpä laajasti arvostettu ashwagandhaa (Withania somnifera) helposti nautittavien kapseleiden muodossa!

Aswagandhaa pidetään ginsengin ja macan tavoin adaptogeeninä, jonka uskotaan lisäävän fyysistä ja henkistä suorituskykyä sekä vahvistavan elimistöä ja tukevan elimistön palautumista stressistä.

Tiesitkö, että sanskritin kielellä ashwagandha tarkoittaa hevosen tuoksua? Vaikka tämä ei herätä meissä välttämättä suuria intohimoja, niin sillä tarkoitetaan hevoseen liittyviä ominaisuuksia, kuten ylväyttä, voimakkuutta ja kestävyyttä.

Suuren suosion saavuttaneen ashwagandhan vaikutukset:
• Lisää antioksidanttista toimintaa
• Parantaa sydän- ja verisuonten terveyttä
• Tekee hyvää mielelle, rentouttaa
• Vaikuttaa suotuisasti lisääntymiseen ja saa lakanatkin liehumaan
• Taistelee Sinun puolellasi stressiä vastaan, tuo tyyneyttä ja rauhaa hektisiinkin hetkiin
• Toimii adaptogeeninä ja auttaa siten tehoa mukautumaan vallitseviin olosuhteisiin
• On hyväksi hengityselinten terveydelle

30 kapselia/ pakkaus. Pakattu kasvisselluloosakapseleihin, joten tuote sopii myös vegaaneille.

Pukka-sarjan huippulaadukas Wholistic ashwagandha-valmiste on varsinainen tehopakkaus: se sisältää luomulaatuisen ashwagandha-juuren lisäksi myös tuosta juuresta valmistettua uutetta sekä imettymistä tehostavaa Nutrigest™-yrttisekoitusta.

Pukka-sarjan ashwagandha on 100% luomulaatuinen, reilun kaupan pelisäännöillä tuotettu ja sopii mainiosti myös kasvissyöjille.

Annostus: 1 kapseli päivässä.

Tällä mainiolla tuotteella saattaa hyvinkin olla muitakin hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää.

Huomaathan ystävällisesti, että ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tiedäthän myös sen, että terhakoinkaan ravintolisä ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja. Tärkeää on siis myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen. Pyri näkemään elämässäsi enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia. Kohtele muita siten, miten tahdot itseäsi kohdeltavan. Muista, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasti elää planeetallamme.

Säilytäthän visusti tämän tuotteen pienten lasten ulottumattomissa, kiitos. "

Lisätiedot

  • EAN: 5060229017949
  • Ainesosat: Ainesosat:
    Ashwagandanjuuri*, ashwagandhanjuuriuute*, Seagreens® arktinen merilevä, inkiväärin juuri, spirulina, kasviselluloosakapseli

    * = Luomulaatuinen.
  • Alkuperämaa: Yhdistynyt kuningaskunta
  • Ominaisuudet: gluteeniton, laktoositon, luomu, superfood, vegaaninen