White Chocolate Macadamia -patukka, 68 g

White Chocolate Macadamia -patukka, 68 g
2,60 €
( 38,24 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

vegaaninen
Valkosuklainen viettelys pistää virtaa koneeseen!

Yksityiskohdat

CLIF® energiapatukat ovat hyvänmakuisia ja ravitsevia energiabuustereita lisäenergiatarpeen täyttämiseen. Ne on kehitetty urheilijoiden innoittamana. Clif Bar patukat on tehty ravitsevasta sekoituksesta 70 % luomulaatuisista ainesosista (mm. kaurahiutaleet, kuivatut hedelmät, pähkinät ja siemenet ). Clif Baarit antaa energiaa useista hiilihydraattilähteistä , ja ne ovat tasapainoinen sekoitus proteiinia, rasvaa ja kuitua, jotka tuottaa pitkäkestoista energiaa vaativiin olosuhteisiin.

Tällä mainiolla tuotteella saattaa hyvinkin olla (muitakin) hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää.

Tiedäthän myös sen, että tuote ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja. Tärkeää on siis myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen. Pyri näkemään elämässäsi enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia. Kohtele muita siten, miten tahdot itseäsi kohdeltavan. Muista, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasti elää planeetallamme.

Lisätiedot

  • EAN: 722252130099
  • Ainesosat: Ainesosat: Ruskea riisisiirappi*, soijamuro (soijaproteiini, riisijauho, ohramallasuute), paahdetut soijapavut*, kaurahiutaleet*, soijajauho*, soija-kaakaovoi hiput, (kuivattu sokeriruokosiirappi*, kaakaovoi, soijajauho, soijalesitiini, vaniljauute*), sokeriruokosiirappi*, makadamiapähkinä, kaura-kuitu*, sikuriuute, pellavansiemen*, kauralese*, psyllium*, soijapaputahna*(paahdettu soijapapu, soijapapuöljy, suola), taatelitahna*, merisuola, luonnolliset aromit, luonnollinen E-vitamiini.* = luomulaatuinen.

    Saattaa sisältää jäämiä vehnästä, rukiista, pähkinöistä tai maidosta.
  • Alkuperämaa: Yhdysvallat
  • Tuotetyyppi: Energia- ja proteiinipatukat