WC:n pesuaine, Meren raikas, 750 ml

WC:n pesuaine, Meren raikas, 750 ml
4,40 €
( 5,87 € / l )

Muutama jäljellä

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

biohajoava
Pönttö puhtaaksi, altaat kiiltämään!

Yksityiskohdat

Käytännöllisesti muotoillulla korkilla varustettu tehokas WC-puhdistusaine, joka poistaa myös kalkkia. Ihana merellinen tuoksu.

Ecover on aloittanut sokeriruokoon pohjautuvan "Green Plastic" -pakkauksen käytön nestemäisissä tuotteissaan. Pakkausuudistuksen myötä yrityksen hiilijalanjälki on pienentynyt huomattavasti. Ecover on toistaiseksi ainoa pesuaineita valmistava yritys maailmassa, joka käyttää tätä uutta, kasvipohjaista, ekologista pakkausta tuotteissaan.

Ecover on Belgialainen ekologisiin pesuaineisiin erikoistunut yritys. Luontoystävällisyyden lisäksi ecover-pesuaineet ovat myös erittäin käyttäjäystävällisiä ja tehokkaita. Ecoverilta löydät kaiken tarvittavan kodin pintojen, astioiden ja pyykin puhdistukseen, sekä hieman muutakin. Ecoverin tehdas Belgiassa on rakennettu ekologisista materiaaleista ja pitää sisällään muun muassa tehokkaan kierrätysjärjestelmän, jotta tuotteiden valmistuskin kuormittaisi ympäristöä mahdollisimman vähän.

Tämäkin Ecover-sarjan pesuaine on täysin fosfaatiton ja zeoliititön - parempi sinulle, parempi ympäristölle.

Lisätiedot

  • EAN: 5412533003895
  • Ainesosat: INCI: >30% vesi, < 5 % ionittomat pinta-aktiiviset aineet, sitruunahappo, sitraatti, ksantaanikumi, hajusteet (tyyppi: merifantasia, luotu kasvipohjaisista aineosista; sisältää: limonene), säilöntäaine (0,2%): natriumbentsoaatti.
  • Alkuperämaa: Saksa
  • Tuotetyyppi: Kylpyhuone
  • Ominaisuudet: biohajoava