Voikukkarouhe, 30 g

Voikukkarouhe, 30 g
7,35 €
( 245,00 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

gluteeniton laktoositon lisäaineeton maakunta vegaaninen
Kotimaista voikukkaa detox-kuurienkin tueksi!

Yksityiskohdat

Näppäräkäyttöistä ja puhdistavaa voikukkarouhetta voi käyttää pinaatin ja nokkosen tapaan maustamaan ja lisäämään ravinteita ja makua salaatteihin, pirtelöihin, munakkaisiin ja suolaisiin piirakoihin.

Voikukan lehdistä saat haudutettua myös ihanaa ja kuona-aineille kyytiä laittavaa detox-teetä.

Voikukan lehdet sisältävät mm. kalsiumia ja rautaa sekä riboflaviinia, C-, B6-, A- ja E-vitamiinia (lähde Arktiset Aromit ry).

Helsinki Wildfoodsin voikukka on saatavuuden mukaan joko villiä tai ympäristöystävällisesti ja puhtaasti kasvatettua.

Voikukkarouheen käyttöohje:
0,5-1 rkl päivässä. Teenä kiehauta vesi ja hauduta 2-4 minuuttia.

Voikukkarouhe sopii hyvin myös kylmänä jääteenä nautittuna, esimerkiksi sitruunalla ja hunajalla maustettuna.

Helsinki Wildfoods ytimekkäitä yrttituotteita nauttimalla pääset sinut tutkimusmatkalle suomalaisten luonnonvaraisten kasvien maukkaaseen maailmaan.

Pohjolan valoisat kesäyöt ja kolea kaamosaika luovat ainutlaatuisen kasvuympäristön herkulliselle ja ravintorikkaalle suomalaiselle villivihannes- ja yrttikatraalle.

Helsinki Wildfoodsilla ollaan erityisen ylpeitä kotimaisista luonnonvaraisista herkuista. He haluavat olla mukana rakentamassa vahvaa suomalaista ruokakulttuuria suomalaisten luonnonyrttien- ja vihannesten, marjojen, sienien ja koivumahlan varaan.

Mausteiden ripottelu omien suosikkiruokien päälle, teeksi ja smoothieisiin on helpoin tapa aloittaa suomalaisesta superruuasta villiintyminen.

Lähde kanssamme tutustumaan luontomme antimiin ja huomaa, että luonto ei ole niin kaukana, vaikka kaupungissa asuisitkin. Nauti matkasta!

Prebioottina toimiva voikukka tukee vatsan ja suoliston hyvinvointia.

Hyvää tekevä voikukka on suosittu detox-yrtti.

Voikukka vaikuttaa suotuisasti myös ruuansulatukseen ja muuhun vatsan toimintaan sekä virtsateiden terveyteen. Aurinkoinen voikukka saattaa myös suojella soluja hapettumisstressiltä.

Tällä mainiolla tuotteella saattaa hyvinkin olla hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää.

Huomaathan ystävällisesti, että ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää.

Tiedäthän myös sen, että ravintolisä ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja. Tärkeää on siis myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen. Pyri näkemään elämässäsi enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia. Kohtele muita siten, miten tahdot itseäsi kohdeltavan. Muista, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasti elää planeetallamme.

Säilytäthän visusti tämän tuotteen pienten lasten ulottumattomissa, kiitos.

Lisätiedot

  • EAN: 6430060710375
  • Ainesosat: Ainesosat:
    Voikukka
  • Alkuperämaa: Suomi
  • Tuotetyyppi: Yrtit
  • Ominaisuudet: gluteeniton, laktoositon, lisäaineeton, maakunta, vegaaninen