Voikukka, Artisokka & Kysteiini Complex

50 kapselia
Voikukka, Artisokka & Kysteiini Complex
50 kapselia
24,50 €

Muutama jäljellä

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

gluteeniton laktoositon
Tämän maksasi ostaisi.

Yksityiskohdat

Tämä ravintolisä on suunniteltu erityisesti maksan terveyttä ajatellen sekä edistämään myrkkyjen poistumista kropasta.

C-vitamiini suojaa maksasoluja hapettumisstressiltä ja ylläpitää immuniteetin normaalia toimintaa. L-kysteiini on aminohappo, jota tarvitaan glutationin muodostumiselle maksassa, se on tärkeä aine, jota maksa tarvitsee pystyäkseen käsittelemään vaarattomiksi sinne tulevat myrkyt ja aineenvaihduntatuotteet.

Magnifood Complex yrtti-/kasviyhdistelmä sisältää maksan toiminnalle suotuisia ainesosia, kuten voikukanjuurta, kurkumaa, latva-artisokkaa, tyrniä, ohranorasta ja stabiloitua riisinlesettä.

Suosittelemme tämän ravintolisän tueksi Terranova Green Purity Super-Blend -jauhetta.

Annostus: 2 kapselia päivässä aterian yhteydessä. Ei suositella raskaana oleville.

Voikukan juuri – Voikukan juuri ylläpitää maksan terveyttä tukemalla sapen eritystä. Hyvä sapen eritys estää myrkkyjen kerääntymisen maksaan.

Kurkumajuuri – Kurkuman sisältämillä kurkuminoidiyhdisteillä on tehokkaita antioksidanttivaikutuksia, jotka voivat estää vapaiden radikaalien haittavaikutuksia maksassa.

Artisokan lehti – Artisokan lehti tukee tervettä sapen virtausta. Tutkimukset ovat osoittaneet, että artisokan lehtien sisältämät yhdisteet myös suojaavat maksaa vapaiden radikaalien aiheuttamilta vaurioilta sekä tehostaa maksan solujen uudismuodostusta.

Sitruunaköynnöksen marja – Sitruunaköynnöksen marjat tehostavat maksan Faasi 1:n ja Faasi 2:n myrkkyjenkäsittelyä (detox). Lisäksi marjojen tehoaineilla on huomattavia antioksidanttivaikutuksia.

Tyrnin marja ja lehdet – Useiden tutkimusten mukaan sekä tyrnin marjoilla että lehdillä on maksaa suojaavia ominaisuuksia. Maksaa suojaavien ominaisuuksien oletetaan johtuvan tyrnin sisältämistä tehokkaista fytoravinteista.

Vihreän teen lehdet – Katekiinit ovat tärkeimpiä vihreän teen sisältämiä polyfenolisia tehoaineita. Niillä on tehokas estovaikutus haitalliseen rasvojen hapettumiseen. Tämä vaikutus on tärkeä, koska hapettuneet rasvat ovat erittäin haitallisia maksalle.

Lehtikaali – Lehtikaali sisältää runsaasti rikkipitoisia antioksidantteja. Ne poistavat elimistöstä myrkkyjä, joiden tiedetään olevan haitallisia maksalle.

Ohranorasjauhe – Vihreä ohranoras sisältää useita tehokkaita antioksidantti-entsyymejä, jotka eivät pelkästään estä rasvojen hapettumista vaan myös edistävät myrkkyjen poistumista maksasta.

Stabiloitu riisinlese (SRL) – Antioksidantit ovat välttämättömiä maksan terveydelle. SRL sisältää yli 100 erilaista tunnettua antioksidanttia, joita ovat muun muassa tokotrienolit, tokoferolit, alfalipoiinihappo (joka pystyy aktivoimaan uudelleen C- ja E-vitamiinin), ubikinoni ja lukuisat karotenoidit. Riisinleseestä on löydetty myös pieniä määriä superoksidi-dismutaasientsyymiä (SOD) ja katalaasia.

Tämän tuotteen sisältämä, prebioottina toimiva voikukkai tukee vatsan ja suoliston hyvinvointia.

Hyvää tekevä voikukka vaikuttaa maksaa puhdistavasti, jonka vuoksi se on suosittu detox-yrtti.

Voikukka vaikuttaa suotuisasti myös ruuansulatukseen ja muuhun vatsan toimintaan sekä virtsateiden terveyteen. Aurinkoinen voikukka saattaa myös suojella soluja hapettumisstressiltä.Huomaathan ystävällisesti, että ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää.

Tiedäthän myös sen, että ravintolisä ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja.

Säilytäthän visusti tämän tuotteen pienten lasten ulottumattomissa, kiitos.

Lisätiedot

 • Pakkauskoon lisätiedot: 50 kapselia
 • EAN: 5060203791711
 • Ainesosat: Ainesosat ja ravintosisältö/ 2 kasviskapselia:
  MAGNIFOOD COMPLEX 825 mg
  Voikukanjuuri (luomu, tuorepakastekuivattu) 200 mg
  Kurkumajuuri (luomu, tuorepakastekuivattu) 150 mg
  Latva-artisokan lehti (tuorepakastekuivattu) 125 mg
  Sitruunaköynnöksen marjajauhe 100 mg
  Tyrnin marja ja lehti (tuorepakastekuivattu) 50 mg
  Vihreän teen lehti 50 mg
  Lehtikaali (luomu, tuorepakastekuivattu) 50 mg
  Ohranorasjauhe 50 mg
  Stabiloitu riisinlese 50 mg
  C-vitamiini (kalsium-magnesiumaskorbaatti) 150 mg
  L-kysteiini 75 mg
  Alfalipoiinihappo 20 mg
  Tauriini 20 mg
  Lehtikuusen arabinogalaktaani 5,5 mg
  Seleeni (selenometioniini) 25 µg

  EI SISÄLLÄ LISÄAINEITA TAI SÄILÖNTÄAINEITA, VEHNÄÄ, GLUTEENIA, SOIJAA, HIIVAA, MAIDON AINESOSIA TAI SOKERIA. SOPII KASVISSYÖJILLE.
 • Alkuperämaa: Yhdistynyt kuningaskunta
 • Tuotetyyppi: Muut ravintolisät
 • Ominaisuudet: gluteeniton, laktoositon