Vitamineral green -viherjauhe, 500 g

Vitamineral green -viherjauhe, 500 g

Tuote ei valitettavasti kuulu enää Ruohonjuuren valikoimiin.

Virvoittava viherjauhe riittoisassa säästöpakkauksessa.

"Tämä on ehdoton suosikkituotteeni! Vitamineral Green -voimajauhe on superlaadukas, myös probiotteja sisältävä viherjauhe, josta saa mukavasti potkua päivään. Myös muut Healthforcen tuotteet kuten Maca Force ja Spirulina Manna ovat säännöllisessä käytössä. Niiden tehon todellakin huomaa."

- Jeni

Yksityiskohdat

Todella laadukas, maitohappobakteereilla ryyditetty viherjauhe antaa puhtia päivääsi ja ravitsee kroppasi entistä ehommaksi!
Tehostaan ja voimistavista vaikutuksistaan kuuluisa Vitamineral Green -viherjauhe kuuluukin monen "mukaan autiolle saarelle" -valintoihin. Se on kokonaisvaltaisesti hyväätekevä valinta, jota suosittelemme kokeilemaan!

Vitamineral Green voimajauhe koostuu yli 30:stä eri raaka-aineesta aina spirulinasta nokkosenlehtiin ja probiootteihin.

Viherjauheen käyttö:
sekoita 1 tl nesteeseen ja kippaa kitaasi!

Tällä mainiolla tuotteella saattaa hyvinkin olla muitakin hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää.

Huomaathan ystävällisesti, että ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tiedäthän myös sen, että ravintolisä ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja. Tärkeää on siis myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen. Pyri näkemään elämässäsi enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia. Kohtele muita siten, miten tahdot itseäsi kohdeltavan. Muista, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasti elää planeetallamme.

Lisätiedot

  • EAN: 650786000215,650786001304
  • Ainesosat: Ainesosat:
    nokkosenlehti, peltokorte, alfalfa-voikukka-ohranoras-kauraoras -lehtimehu, ohranoras, vehnänoras, basilika, tulsi, inkivääri, parsakaali-lehtikaali-pinaatti-persilja -mehu, carob, amla-marja; kasvatetut mikrolevät: spirulina ja chlorella; merilevät: nori (prphyra tenera), dulse (palmaria palmata) ja rakkolevä (ascophyllum nodosum), entsyymejä, maitohappobakteeriseos.
  • Alkuperämaa: Suomi
  • Tuotetyyppi: Ravinnejauheet, Viherjauheet
  • Ominaisuudet: gluteeniton, laktoositon, lisäaineeton, rawfood, superfood, vegaaninen