Vitamineral Green, 150 g, 150 g

Vitamineral Green, 150 g, 150 g

Tuote ei valitettavasti kuulu enää Ruohonjuuren valikoimiin.

Varsinainen supervoimajauhe!

"Tämä on ehdoton suosikkituotteeni! Vitamineral Green -voimajauhe on superlaadukas, myös probiotteja sisältävä viherjauhe, josta saa mukavasti potkua päivään. Myös muut Healthforcen tuotteet kuten Maca Force ja Spirulina Manna ovat säännöllisessä käytössä. Niiden tehon todellakin huomaa."

- Jeni

Yksityiskohdat

Todella laadukas, maitohappobakteereilla ryyditetty viherjauhe antaa puhtia päivääsi ja ravitsee kroppasi entistä ehommaksi!
Tehostaan ja voimistavista vaikutuksistaan kuuluisa Vitamineral Green -viherjauhe kuuluukin monen "mukaan autiolle saarelle" -valintoihin. Se on kokonaisvaltaisesti hyväätelklevä valinta, jota suosittelemme kokeilemaan!

Vitamineral Green voimajauhe koostuu yli 30:stä eri raaka-aineesta aina spirulinasta nokkosenlehtiin ja probiootteihin.

Viherjauheen käyttö:
sekoita 1 tl nesteeseen ja kippaa kitaasi!Huomaathan ystävällisesti, että ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää.

Tiedäthän myös sen, että tätä jauhekaan ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja.

Säilytäthän visusti tämän tuotteen pienten lasten ulottumattomissa, kiitos.

Lisätiedot

  • EAN: 650786000260
  • Ainesosat: Ainesosat:
    nokkosenlehti, peltokorte, alfalfa-voikukka-ohranoras-kauraoras -lehtimehu, ohranoras, vehnänoras, basilika, tulsi, inkivääri, parsakaali-lehtikaali-pinaatti-persilja -mehu, carob, amla-marja; kasvatetut mikrolevät: spirulina ja chlorella; merilevät: nori (prphyra tenera), dulse (palmaria palmata) ja rakkolevä (ascophyllum nodosum), entsyymejä, maitohappobakteeriseos.
  • Alkuperämaa: Yhdysvallat
  • Tuotetyyppi: Ravinnejauheet, Viherjauheet
  • Ominaisuudet: gluteeniton, laktoositon, lisäaineeton, rawfood, superfood, vegaaninen