Vitamiinijuoma, sitrus, 330 ml

Vitamiinijuoma, sitrus, 330 ml

Normaali hinta: 2,35 €

Special Price 1,55 €

( 4,70 € / l )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

laktoositon
Aktiiviliikkujan raikas sitruunainen vitamiini- ja kivennäisjuoma!

Yksityiskohdat

Heleävän herkullinen, raikkaan sitruksinen kivennäisjuoma! Aktiiviseen elämäntyyliin sopiva, kätevä Alibi-juoma, joka sisältää monia kehon tarvitsemia vitamiineja ja kivennäisaineita sekä yrttiuutteita.

Kolme eri makua, joista jokaiselle löytyy varmasti oma suosikki.

Huom! Max 2 tölkkiä päivässä. Nauti 24h avaamisesta. Jos olet raskaana keskustele käytöstä lääkärin kanssa.

Noudata myös monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) ja elämäntapaa. Tärkeää on siis myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen. Pyri näkemään elämässäsi enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia. Kohtele muita siten, miten tahdot itseäsi kohdeltavan. Muista, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasti elää planeetallamme.

Lisätiedot

  • EAN: 5060167500008
  • Ainesosat: Ainesosat: Kivennäisvesi, hedelmämehusekoitus tiivisteestä (39%) tiivistetty sitruunamehu (6%) kasviuutteet (voikukanlehti, artisokka, viinirypäleensiemen, schisandra-marja, sarsaparilla, seljanmarja) luontaiset aromit, vitamiini-ja kivennäisaineet (D-vitamiini,E-vitamiini, K-vitamiini, tiamiini (B1) niasiini (B3), B6-vitamiini, foolihappo (B9), B12-vitamiini, bioteeni (B7), pantoteenihappo (B5) kalsium, sinkkilaktaatti ,kalium, seleeni, happamuudensäätelyaine, sitruhappo, stabilointiaineet: pektiinit ja johanneksenleipäpuun kumi, makeuttaja: stevioglykosidit.
  • Alkuperämaa: Yhdistynyt kuningaskunta
  • Tuotetyyppi: Ravintojuomat
  • Ominaisuudet: laktoositon