Vitamiinijuoma, granaattiomena, 330 ml

Vitamiinijuoma, granaattiomena, 330 ml

Normaali hinta: 2,35 €

Special Price 1,55 €

( 4,70 € / l )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

gluteeniton laktoositon
Aktiiviliikkujan hedelmäinen vitamiini- ja kivennäisjuoma!

Yksityiskohdat

Granaattiomenalla ryyditetty vitalisoiva ja virkistävän hedelmäinen kivennäisjuoma! Aktiiviseen elämäntyyliin sopiva, kätevä Alibi-juoma, joka sisältää monia kehon tarvitsemia vitamiineja ja kivennäisaineita sekä yrttiuutteita.

Granaattiomena on superhedelmä vailla hyväksyttyjä terveysväittämiä. Granaattiomenalla ja sen tehoaineilla on tehty runsaasti tieteellisiä tutkimuksia. Tutkimuksista saadut näytöt eivät kuitenkaan ole vielä toistaiseksi täyttäneet EU:n terveysväittämiin tarvittavia vaatimuksia. Granaattiomenatutkimukset maailmalla jatkuvat kuitenkin edelleen. Joten tällä mainiolla tuotteella saattaa hyvinkin olla hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää.

Kolme eri makua, joista jokaiselle löytyy varmasti oma suosikki.

Huom! Max 2 tölkkiä päivässä. Nauti 24h avaamisesta. Jos olet raskaana keskustele käytöstä lääkärin kanssa.

Huomaathan ystävällisesti, että ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää.

Tärkeää on siis myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen. Pyri näkemään elämässäsi enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia. Kohtele muita siten, miten tahdot itseäsi kohdeltavan. Muista, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasti elää planeetallamme.

Lisätiedot

  • EAN: 5060167500015
  • Ainesosat: Ainesosat: Kivennäisvesi, hedelmämehusekoitus tiivisteestä (42,5%), granaattiomenamehumehutiiviste (2,5%), kasviuutteet (voikukanlehti, artisokka, viinirypäleensiemen, schisandra-marja, sarsaparilla, seljanmarja) kasviuute (musta porkkana) luontaiset granaattiomena-aromit, vitamiini ja kivennäisaineet. (D-vitamiini, E-vitamiini, K-vitamiini, tiamiini (B1), niasiini (B3), B6-vitamiini, foolihappo (B9), B-12 vitamiini,biotiini (B7),pantoneenihappo (B5), kalsium, sinkkilaktaatti, kalium, seleeni, happamuudensäätelyaine: sitrushappo, makeuttaja: stevioglykosidit
  • Alkuperämaa: Yhdistynyt kuningaskunta
  • Tuotetyyppi: Ravintojuomat
  • Ominaisuudet: gluteeniton, laktoositon