Virkistävä jalkavoide, 50 ml

Virkistävä jalkavoide, 50 ml

Normaali hinta: 13,95 €

Special Price 9,99 €

( 199,80 € / l )

Muutama jäljellä

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

luonnonkosmetiikka
Intensiivinen jalkojen hoito, jolla on deodorantin omainen vaikutus!

Yksityiskohdat

Tämä jalkavoide auttaa sinua saamaan kauniit ja hoidetut jalat. Ainesosilla kuten mehiläisvahalla, kasviöljyllä ja lanoliinilla on hoitava ja ravitseva teho. Aktiiviset aineosat kuten leskenlehti, salvia ja aito japanilainen kamferi muodostavat desinfioivan sekä deodorantin omaisen sekoituksen.

Jalkavoide rauhoittaa hikoilevia jalkoja sekä elvyttää väsyneitä ja stressaantuneita jalkoja. Voide tarjoaa myös välitöntä apua erittäin kuiville, jännittyneille ja halkeileville jaloille. Lisäksi se on erinomainen "kävelyvoide" rakkuloiden ja painepisteiden ehkäisyyn ja hoitoon.

Käyttö: Levitä voidetta säästeliäästi ja hiero voide hyvin ihoon.

Provida tarjoaa luomulaatuisia, puhtaita ja hellävaraisia kauneudenhoitotuotteita, jotka tukevat ihon toimintoja ja vahvistavat ihoa terapeuttisesti. Tuotteissa hyödynnetään terapeuttisia Bach-kukkatippoja. Raaka-aineina on käytetty mm. puhtaita kasviöljyjä, luontaisia vitamiineja, kasviuutteita ja aloe veraa. Tuotteissa eteeristen öljyjen pitoisuudet ovat tarkoituksellisen miedot. Tällöin tuotteet sopivat useimmiten myös herkkäihoisille. Tuotteet valmistetaan ilman keinotekoisia säilöntäaineita, väriaineita ja tuoksuaineita. Valmistuksessa ei myöskään käytetä silikonia tai mineraaliöljyä. Raaka-aineet ovat mahdollisimmat pitkälle Demeter-sertifiotua luomulaatua.

Lisätiedot

 • EAN: 4260009212958,4260009212959
 • Ainesosat:

  INGREDIENTS / INCI: Aqua, Brassica campestris seed oil**, Glycine soja oil*, Lanolin, Cera alba*, Alcohol*, Tussilago farfara flower extract**, Tocopherol, Salvia officinalis leaf extract**, Lavandula angustifolia oil*, Camphor, Mentha piperita american herb oil, Salvia officinalis oil*, Cymbopogon nardus oil*, Mentha piperita oil*, (Linalool, Limonene, Geraniol, Citronellol).

  * = Organic
  ** = Demeter

  Sertifikaatit: Cruelty free by PETA, ICADA, NCCO.

 • Alkuperämaa: Saksa
 • Tuotetyyppi: Jalkavoide
 • Ominaisuudet: luonnonkosmetiikka