Viinirypäleensiemenöljy, 100 ml

Viinirypäleensiemenöljy, 100 ml
5,99 €
( 59,90 € / l )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Ikääntymisen merkkejä ehkäisevä, hyvin imeytyvä ihoöljy.

Yksityiskohdat

Ihoon ensiluokkaisen mainiosti imeytyvä viinirypäleensiemenöljy (Grape seed oil) sisältää runsain mitoin ihon hyvinvoinnille tärkeää E-vitamiinia ja suojaavia antioksidantteja, jotka hidastavat ihon ikääntymisprosessia.

Ihoa elvyttävien ja ihohuokosia supistavien vaikutustensa ansiosta viinirypäleensiemenöljy sopii mainiosti myös rasvoittuvalle ja sekaiholle. Tämän mahtiöljyn tuoksu on kevyt ja hyvin mieto - se jättää iholle miellyttävän ja hyvin ravitun tunteen. Hellävaraisena hoivaajana viinirypäleensiemenöljy sopii myös herkälle iholle.

Viinirypäleiden monipuoliseen vaikutuskimaraan lukeutuvat myös sen ansiot kudosten suojaamisessa ja ihon uudistamisessa. Siksi se onkin erinomainen valinta myös ikäänyttä ihoa virvoittamaan ja ravitsemaan.

Käyttö: Käytä tätä mainiota ja hoitavaa öljyä pohjaöljynä öljysekoituksessa tai sellaisenaan. Kaada öljyä reilusti kämmenellesi, levitä iholle ja hiero kunnes öljy on imeytynyt tasaisesti ihoon. Käytä kylvyn ja suihkun jälkeen, jolloin ihohuokoset ovat lämpimät ja laajentuneet.

Viinirypäleensiemenöljyä voi käyttää myös hierontaöljynä, koska se antaa hyvää luistoa hierontaan.

Vinkki: Viinirypäleensiemenöljyyn voi sekoittaa mainiosti muutaman tipan eteeristä öljyä mieltymyksesi mukaan. Näin saat juuri Sinua miellyttävän hieronta- tai tuoksuöljyn, joka tuo pontta päivääsi & iloa elämääsi.

Viinirypäleensiemenöljy valmistetaan nimensä mukaisesti rypäleiden siemenistä, jotka viininvalmistuksen yhteydessä pestään, kuivataan ja jauhetaan ja puristetaan öljyksi.

Aqua Oleum -öljyjä, kuten mitään muitakaan Ruohonjuuressa myytäviä tuotteita, ei ole testattu eläinkokein.

Lisätiedot

  • EAN: 702346001665
  • Ainesosat: 100 % rypäleensiemenöljy
  • Alkuperämaa: Yhdistynyt kuningaskunta
  • Tuotetyyppi: Kasvoöljy, Vartaloöljyt