Viimeistelypuuteri (matta), 10 g

Viimeistelypuuteri (matta), 10 g
28,95 €
( 2 895,00 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

luonnonkosmetiikka maakunta vegaaninen
Kiiltoa vähentävä, ihohuokosia häivyttävä irtopuuteri avuksi meikin viimeistelyyn.

Yksityiskohdat

Flow Kosmetiikan Korento-sarjan viimeistelypuuteri on jauhemainen irtopuuteri, joka sopii meikin kiinnitykseen sekä viimeistelyyn.

Kyseessä on kiiltoa vähentävä, ihohuokosia häivyttävä elämänkumppani, joka tukee luonnollista kauneuttasi! Tuotteen raaka-aineena keimailee erikoiskäsitelty, todella hienojakoinen, sertifioitu luomuriisipuuteri

Korento-viimeistelypuuteri sopii kaikille ihotyypeille. Kyseessä on läpikuultava luksuspuueri, joka ei sävytä ihoa.

Pakkauskoko 10g, muovinen puuterirasia sifterillä valkoinen pahvikotelo

Flow Kosmetiikka-sarjan KORENTO on kotimainen, premium-laatuinen luonnonkosmetiikan meikkisarja. Korento-sarjan on kehittänyt suomalaisen Flow Cosmetics-luonnonkosmetiikkayrityksen perustaja Riitta Jänkälä. Sarja sisältää edustavan kimaran meikkipohjatuotteita sekä huuli- ja poskivärejä. Suurin osa Korento-tuotteista on vegaanisia ja tuotteiden kaikki raaka-aineet ovat Cosmos- ja Ecocert-hyväksyttyjä. Kaikki Korento-tuotteet valmistetaan alusta asti ja pakataan Flow Cosmeticsin pientehtaalla Riihimäellä.

Korento-tuotteissa komeilevat erittäin laadukkaat pigmentit. Korento-meikkituotteissa yhdistyvätkin laadukkaan värikosmetiikan hyödyt sekä ihonhoidolliset tavoitteet. Korento-tuotteet sisältävät vitamiinirikkaan, antioksidanttisen ja ihoa kosteuttavan Berry Active Complex-marjaöljy-yhdisteen, jonka pääosassa loistavat Pohjolan marjojen aktiiviaineet (lukuunottamatta mineraalipohjia ja irtopuuteria).

Lisätiedot

  • EAN: 6430028393244
  • Ainesosat:

    INCI: ORYZA SATIVA POWDER*

    * Certified organic ingredient

  • Alkuperämaa: Suomi
  • Ominaisuudet: luonnonkosmetiikka, maakunta, vegaaninen