Vihreäteeuutejauhe, 60 g

Vihreäteeuutejauhe, 60 g

Tuote ei valitettavasti kuulu enää Ruohonjuuren valikoimiin.

Valloittava flavonoidipommi tukee terveyttäsi!

Yksityiskohdat

Tässäpä sinulle terveytesi tueksi vihreäteeuute, joka on erittäin antioksidanttirikas voimajauhe. Vihreä tee-uutetta käytetään tasoittamaan mielen kuohuja ja vahvistamaan psyykkistä suorituskykyä.

Tämän lisäksi antioksidanttisesti vaikuttavan vihreän tee-uutteen on tutkittu vaikuttavan suotuisasti kolesteroliin, suun terveyteen ja verisuonten joustavuuten. Yhdessä L-karnitiin kanssa käytettynä vihreä tee-uute edistää painonhallintaa.

Tämä todella toimiva vihreäteeuutejauhe sisältää vihreän teen tärkeää ainesosaa, katekiini EGCG:tä moninkertaisesti verrattuna tavanomaisiin valmisteisiin.

Annostus ja käyttö: 0,5 tl-1 tl päivässä. Lisää vaikkapa smoothien joukkoon - helppoa ja terveellistä! Voit nauttia jauhetta myös tavallisesti veteen sekoitettuna. Vinkki: Juomien lisäksi vihreäteeuute tuo lisäboostia funktionaalisiin raakakakkuihin sun muihin terveysleipomuksiin sekä vaikkapa raakasuklaaseen.

Tällä mainiolla tuotteella saattaa hyvinkin olla hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää.

Huomaathan ystävällisesti, että ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää.

Tiedäthän myös sen, että tämäkään tuote ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja. Tärkeää on siis myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen. Pyri näkemään elämässäsi enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia. Kohtele muita siten, miten tahdot itseäsi kohdeltavan. Muista, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasti elää planeetallamme.

Säilytäthän visusti tämän tuotteen pienten lasten ulottumattomissa, kiitos.

Lisätiedot

  • EAN: 444555,6430048231106,643005521032,6430055211023
  • Ainesosat: Ainesosat:
    Vihreäteeuutejauhe
  • Alkuperämaa: Kiina
  • Tuotetyyppi: Ravinnejauheet
  • Ominaisuudet: gluteeniton, laktoositon, lisäaineeton, rawfood, superfood, vegaaninen