Vihreä sencha-tee + matcha

Vihreä sencha-tee + matcha
7,95 €

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

laktoositon lisäaineeton luomu vegaaninen
Terhakka terveystee pelastaa päiväsi!

Yksityiskohdat

Tämä Clearspringin luomulaatuinen kulauteltava on terhakan terveellinen sekoitus vihreän teen lehtiä ja matcha-jauhetta.

Makuhermoja hivelevässä teesekoituksessa yhdistyvät japanilaisen, ensiluokkaisen sencha-teen poikkeuksellisen kevyt, pehmeä ja raikas maku huippuravinteikkaan, aromikkaan matcha- jauheen kanssa. Ammattiataidolla ja suurella sydämellä valmistettu luomutee sisältää ainostaan tuoreimpia mahdollisia aineksia, mikä puolestaan takaa teen ainutlaatuisen aromin ja korkean laadun.

Mikä on Matcha?

Matcha on hienoksi jauhettua vihreää teetä, jota on käytetty perinteisesti osana teeseremoniaa ja buddhalaismunkkien meditaatioharjoituksia. a Japanilaisessa teeperinteessä matcha on kaikkein arvostetuin tee, koska sen terveydelle edulliset vaikutukset ovat äärimmäisen monipuoliset.

Antioksidanttipitoisen vihreän teen teen tehoaine on Vihreä tee-uute, jota käytetään tasoittamaan mielen kuohuja ja vahvistamaan psyykkistä suorituskykyä.

Käyttöohjeet:

Käytä yhtä teepussi per henkilö. Kiehauta raikasta vettä ja anna jäähtyä hetki ennen kuin kaadat veden teepussin päälle. Hauduta 1-2 minuuttia ja nauti aidoista aromeista!

Tämän teesekoituksen ainekset ovat: vihreän sencha-teen lehtiä (97,5%) ja matcha-jauhetta (2,5%) - ei mitään muuta. Kaikki luomua - luonnollisesti.

Lisätiedot

  • EAN: 5021554001614,5021554988137
  • Ainesosat: Ainesosat: Vihreän teen lehtiä * (97,5%), matcha-jauhetta * (2,5%)
    * = luomulaatua
  • Alkuperämaa: Japani
  • Tuotetyyppi: Matcha, Vihreä tee
  • Ominaisuudet: laktoositon, lisäaineeton, luomu, vegaaninen