Vihreä linssi, 500 g

Vihreä linssi, 500 g
3,90 €
( 7,80 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

gluteeniton laktoositon lisäaineeton luomu vegaaninen
Korkealaatuista kasvisproteiinia!

“Vihreät linssit maistuvat minulle myös keitettynä, mutta oikeastaan ne ovat lemppari-idätettäviäni. Nopea, helppo, hyvä!”

- Laura"Parasta linssikeittoa pöytään ja helposti. Ei tarvitse kovin montaa kokkia tätä soppaa sekoittamaan. Erityisen herkullista keitosta saa, kun höystää sen Rapunzelin hiivattomalla kasvisliemijauheella."

- Niko

Yksityiskohdat

Luomuviljeltyjä kuivattuja vihreitä linssejä. Linssi on yleinen raaka-aine itämaisessa ruuassa ja erinomainen kasvisperäinen proteiinin ja ravintokuidun lähde.linssitkään eivät toki korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja.

Tärkeää on siis muistaa myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen.

On hyvä lisäksi pyrkiä näkemään elämässään enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia - ja kohdella muita siten, miten tahtoo itseään kohdeltavan. Kannattaa myös muistaa, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasti elää planeetallamme.

Lisätiedot

 • EAN: 6430013860027
 • Ainesosat: Ravintosisältö / 100 g:
  Energiaa 319 kcal
  Proteiinia 24,4 g
  Hiilihydraatteja 45,7 g
  Rasvaa 1,9 g
  Ravintokuitua 8,9 g
 • Alkuperämaa: Kanada
 • Tuotetyyppi: Linssit
 • Ominaisuudet: gluteeniton, laktoositon, lisäaineeton, luomu, vegaaninen