Vihermix, 350 g

Vihermix, 350 g

Tuote ei valitettavasti kuulu enää Ruohonjuuren valikoimiin.

Selaa muita tuotteita osioissa:

gluteeniton lisäaineeton superfood vegaaninen
Rikasta ravintosi käden käänteessä!

Yksityiskohdat

Viher Mix on mitä mainioin sekoitus luonnon ravinnetiheimpiä viherravinteita: spirulinaa, klorellaa ja vehnänorasta, joiden voimakasta makua on tasapainotettu baobab- ja banaanijauheilla tasapainoisen ja miellyttävän maun aikaansaamiseksi. Se on varsin helppokäyttöinen jauhesekoitus, joka oikein oivallisesti soveltuu mm. vihersmoothieiden valmistamiseen - tai ihan sellaisenaan sekoitettavaksi veteen tai mehuun.

Mikroskooppiset makean veden levät, spirulina ja klorella koostuvat kumpikin yli 60%:sti proteiinista ja ne sisältävät erittäin paljon elimistölle hyödyllisiä mikroravinteita. Spirulina sisältää esimerkiksi enemmän karotenoideja kuin mikään muu ruoka ja chlorellan sisältämän lehtivihreän määrä on moninkymmenkertainen verrattuna mihin tahansa muuhun ruokaan. Vehnänoras on monipuolinen lähde vitamiineille, mineraaleille, lehtivihreälle ja useille eri kasviravinteille.

Tämän tuotteen sisältämä, huippuravinteikas Spirulina vaikuttaa suotuisasti verensokeritasapainoon ja aminohappojärjestelmään.

Elinvoimaa ja vitaalisuutta lisäävä spirulina on monipuolisesti ravitseva valinta, jonka on todettu laittavan myös kiloille kyytiä!

Monipuolisesti ravitsevan sisältönsä vuoksi spirulina onkin superfood, jonka moni valitsisi mukaan autiolle saarelle - jos yhden ruuan kanssa kitkutella pitäisi.

Jauheseoksen sisältämä chlorella on ruuansulatustakin avittava, kuona-aineille kyytiä antava ja erittäin ravinteikas valinta rikastamaan ravintosi. Chlorellan nimi juontuu klorofylliä tarkoittavasta sanasta, mikä jo osaltaan antaa kunniaa sen huimalla lehtivihreä- eli krorofylliptioisuudelle.

Antioksidanttirikas chlorella edistää maksan toimintaa ja myös siksi se on erittäin hyvä ravitsija mm. detox- eli puhdistuskuurien aikana. Huippuravinteikkaalla, vastustuskykyäkin buustaavalla chlorellalla on kaiken muun hyvän lisäksi tutkittu olevan verisolujen tuotantoa avittavia vaikutuksia.

Viherjauheiden voimakasta makua on tasapainotettu ecuadorilaisesta punaisesta banaanista valmistetulla jauheella sekä baobab-jauheella. Baobab eli apinanleipäpuu tuottaa ravinnetiheitä hedelmiä, joiden kirpeä maku sopii erinomaisesti tasapainottamaan voimakkaiden viherjauheiden makua. Kaikki sekoituksen raaka-aineet ovat sertifikoitua luomutuotantoa.

Viher Mix on makunsa, monipuolisuutensa ja imeytyvyytensä vuoksi erinomainen tapa lisätä poikkeuksellisen ravinnetiheiden viherravinteiden määrää arjessa. Sekoitus soveltuu monipuolisena ravinteiden lähteenä kenelle tahansa - tavoitteesta riippumatta.

Käyttö: Sekoita sellaisenaan veteen, mehuun, smoothiejuomaan, tai miksaa sinulle tuttujen ruokien joukkoon. Sopii erityisen hyvin esimerkiksi guacamoleen tai avocadoa sisältävään smoothiejuomaan.

Aloita käyttö 1 tl annostuksella ja nosta käyttömäärä vähitellen 1-2 ruokalusikalliseen päivässä.

Tällä mainiolla tuotteella saattaa hyvinkin olla hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää.

Huomaathan ystävällisesti, että ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää.

Tiedäthän myös sen, että chlorellakaan ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja. Tärkeää on siis myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen. Pyri näkemään elämässäsi enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia. Kohtele muita siten, miten tahdot itseäsi kohdeltavan. Muista, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasti elää planeetallamme.

Säilytäthän visusti tämän tuotteen pienten lasten ulottumattomissa, kiitos.

Lisätiedot

 • EAN: 6430043701918
 • Ainesosat: Ainesosat ja niiden alkuperämaat:
  Banaanijauhe (Ecuador), vehnänoras (Uusi-Seelanti), spirulina (Intia), chlorella (Intia), baobab (Etelä-Afrikka).

  Ravintoarvot (/100g):
  Energia (kcal): 301,8
  Proteiinit: 28,5g
  Hiilihydraatit: 40,0g
  Rasvat: 3,7g
  Ravintokuidut: 15,9g
 • Alkuperämaa: Suomi
 • Tuotetyyppi: Ravinnejauheet, Viherjauheet
 • Ominaisuudet: gluteeniton, lisäaineeton, superfood, vegaaninen