Veriappelsiinilimonadi, 330 ml

Veriappelsiinilimonadi, 330 ml
2,99 €
( 9,06 € / l )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

gluteeniton laktoositon luomu vegaaninen
Kukkea kulauteva sammuttaa janosi käden käänteessä - LemonAid on aito asia.

Yksityiskohdat

Kauniiseen lasipulloon on mehusteltu veriappelsiineja, greippejä, sitruunoita, appelsiineja ja kirsikoita rubiininpunaisen hedelmäiseksi limonadiksi. Makeutettu luomuruokosokerilla.

Joko tunnet ChariTea- ja LemonAid-juomat? Nuo kukkeat kulauteltavat ovat jo jonkin aikaa komistaneet Ruohonjuurenkin hyllyjä. Mutta mikä tekee näistä juomista aivan erityisiä?

ChariTean ja LemonAidin tarkoituksena on muuttaa maailmaa paremmaksi paikaksi - juomapullo kerrallaan. Sekä ChariTea-jääteet että LemonAid-limonadit valmistetaan Reilun kaupan pelisäännöillä tuotetuista, luomulaatuisista raaka-aineista, jotka ostetaan pienviljelijöiden yhteisöiltä ympäri maailmaa.

ChariTea-jääteejuomiin käytettävät teet viljellään Sri Lankan vuoristoalueilla ja rooibos Etelä-Afrikan auringon alla. Teenviljelijöille maksetaan maailmanmarkkinahintaa korkeampi hinta ja sen lisäksi jokaisesta myydystä pullosta lahjoitetaan viisi senttiä Lemonaid and ChariTea -säätiölle, joka on käyttänyt jo yli kaksi miljoonaa euroa viljelijäyhteisöjä tukeviin, sosiaalisiin projekteihin.

Aidoista raaka-aineista valmistetut ChariTean jääteet ovat siis luonnollisesti luomua ja Reilua Kauppaa. Teen raaka-aineet ostetaan reilulla hinnalla suoraan pienviljelijöiden yhteisöiltä Etelä-Afrikasta ja Sri Lankasta. Osa jääteejuomien tuotoista käytetään yhteisöllisiin paikallisiin projekteihin.

Aivan erityisen ChariTeasta tekee myös se, että juomien pohjana on ihan oikeasti haudutettu tee tai mate - eikä vain uutetiivisteellä maustettu vesi, kuten monissa jääteelaaduissa tapana on.

LemonAid tekee upeita luomulimuja Reilun Kaupan laadukkaista ainesosista yhteistyössä pienten sertifioitujen viljelyosuuskuntien kanssa.

 

Lisätiedot

  • EAN: 0000042282297,42282297,42334149
  • Ainesosat: Ainesosat: Hiilihapotettu vesi, veriappelsiinimehu* 7%, ruokosokeri*, greippimehu*, sitruunamehu*, appelsiinimehu*, kirsikkamehu*. * =luomutuotantoa.
  • Alkuperämaa: Saksa
  • Tuotetyyppi: Limonadit
  • Ominaisuudet: gluteeniton, laktoositon, luomu, vegaaninen