Vehnänorasmehujauhe, 110 g

Vehnänorasmehujauhe, 110 g
33,95 €
( 308,64 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Orasjauheiden aatelia.

"Kun kerran on Pukka-sarjan vehnänorasmehujauhetta maistanut, eivät "tavalliset" vehnänorasjauheet tosiaankaan tunnu yhtään miltään. Tämän jauheen teho on aivan omaa luokkaansa - ehdottomasti viherjauheiden aatelia!"

-Emmi, Vantaa

Yksityiskohdat

Lehtivihreää tulvillaan oleva, vitalisoiva jauhe, joka on valmistettu luomulaatuisesta kylmäkuivatusta, vastapuristetusta vehnänorasmehusta. Tämän jauheen maussa ja koostumuksessa on huikea ero "tavanomaisiin" vehnänorasjauheisiin. Tuote on todella aivan omaa luokkaansa!

Pukka-sarjan huippulaadukas vehnänorasmehujauhe lisää elinvoimaa ja jaksamista ja mikä parasta: se maistuu mainion raikkaalle!

Äärimmäisen ravinteikkaasta vehnänorasmehujauheesta keho saa helposti hyödynnettyä valtavan määrän terveyttäsi edistäviä tehoaineita.

100 % luomulaatuinen tuote, joka sopii mainiosti myös vegaaneille.

Käyttö ja annostus:
Jos et ole ennen käyttänyt vehnänorastuotteita, aloita käyttö varovasti 1/4 teelusikallinen kerrallaan sekoitettuna omena- tai aloe vera-mehuun tai veteen. Nosta vähitellen annostusta aina kukkuralliseen teelusikalliseen (4 g) saakka. Nauti tätä huippuravitsevaa jauhetta aamuisin tai aamupäivisin, koska sillä on kehoa puhdistava ja energisoiva vaikutus.

Tällä mainiolla tuotteella saattaa hyvinkin olla hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää.

Huomaathan ystävällisesti, että ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää.

Tiedäthän myös sen, että orasjauhekaan ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja. Tärkeää on siis myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen. Pyri näkemään elämässäsi enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia. Kohtele muita siten, miten tahdot itseäsi kohdeltavan. Muista, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasti elää planeetallamme.

Säilytäthän visusti tämän tuotteen pienten lasten ulottumattomissa, kiitos.

Lisätiedot

  • EAN: 5065000523381
  • Ainesosat: Kylmäkuivattu vehnänorasmehujauhe*
    * = luomu
  • Alkuperämaa: Yhdysvallat
  • Tuotetyyppi: Ravinnejauheet, Viherjauheet
  • Ominaisuudet: gluteeniton, laktoositon, lisäaineeton, luomu, rawfood, superfood, vegaaninen