Vehnänorasjauhe, 150 g, 150 g

Vehnänorasjauhe, 150 g, 150 g

Tuote ei valitettavasti kuulu enää Ruohonjuuren valikoimiin.

Vihreä voimajauhe tuo potkua päivääsi!

”Olen suositellut tuttavilleni vehnänorasjauhetta, koska se puhdistaa, ravitsee ja alkalisoi. Helppo sekoittaa veteen ja juoda lasillinen aamuisin.”

- Miia

Yksityiskohdat

Tässäpä terveytesi tueksi hyvin ravinnerikas jauhe nuorista vehnänoraista. Se sisältää reilusti lehtivihreää, vitamiineja, hivenaineita ja antioksidantteja. Vitalisoivien ruokien klassikkomaineenkin omaava vehnänorasjauhe on mitä mainioin vitamiinien ja mineraalien lähde!

Vehnänoras on huikea ravinnepommi, joka sisältää jopa yli 90 mineraalia ja huomattavia määriä muita elimistöllemme hyödyllisiä ravinteita, mm. kasvua edistäviä aminohappoja: arginiinia, proliinia, seriiniä, tyrosiiniä ja kystiiniä, joiden lisäksi vehnänorasjauheen A-, K- ja E-vitamiinien pitoisuudet ovat korkeat. Lisäksi jauhe sisältää C-vitamiinia, koliinia, tiamiinia, riboflaviinia, pyridoksiinia, niasiinia, pantoteenihappoa, biotiinia, lykopeenia, beetakaroteenia, luteiinia ja foolihappoa.

Vehnänoraassa on runsaasti lehtivihreää eli klorofylliä, jolla tiedetään olevan monipuolisia ravitsemuksellisia vaikutuksia. Vehnänoraan tiedetään sisältävän runsaasti elimistöllemme hyödyllisiä entsyymejä.

Runsaasti klorofylliä eli lehtivihreää sisältävien viherjauheiden lisääminen ruokavaliomme tueksi parantaa yleistä vireystilaamme.

Suositeltava päiväannos: Aloita käyttö 1/2 tl, nosta annostus hitaasti suositeltuun 1 - 2 tl vuorokausiannostukseen välttääksesi elimistön puhdistusreaktiosta johtuvaa pahoinvointia.

Käyttö: Sekoita mehun tai pirtelöiden joukkoon. Voit käyttää viherjauheita myös ravinnerikkaiden salaatinkastikkeiden valmistamiseen.

Säilytys: Huoneenlämmössä, ilmatiiviissä pussissa tai purkissa.

Ota vehnänorasjauhe päivittäiseksi tavaksesi. Valloittavan vihreää voimajuomaat saat käden käänteessä sekoittamalla orasrajauhetta vaikkapa omenamehun joukkoon. Silloin juoma maistuu mainiolta ja on tosiaankin terveyttä tulvillaan - testaa ja tykästy!Huomaathan ystävällisesti, että ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää.

Tiedäthän myös sen, että orasjauhekaan ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja.

Säilytäthän visusti tämän tuotteen pienten lasten ulottumattomissa, kiitos.

Lisätiedot

  • EAN: 6420617151201,6430043700652
  • Ainesosat: 100 % luomu vehnänorasjauhe.
  • Alkuperämaa: Saksa
  • Tuotetyyppi: Vehnänoras
  • Ominaisuudet: gluteeniton, laktoositon, lisäaineeton, luomu, rawfood, superfood, vegaaninen