Vehnänorasjauhe, 250 g

Vehnänorasjauhe, 250 g
11,95 €
( 47,80 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Anna luomuheinän potkaista!

Yksityiskohdat

Simppeliydessään nerokas vehnänoras on huikea ravinnepommi, joka sisältää jopa yli 90 mineraalia ja huomattavia määriä muita elimistöllemme hyödyllisiä ravinteita, mm. kasvua edistäviä aminohappoja: arginiinia, proliinia, seriiniä, tyrosiiniä ja kystiiniä, joiden lisäksi vehnänorasjauheen A-, K- ja E-vitamiinien pitoisuudet ovat korkeat.

Lisäksi varsinainen voimajauhe sisältää C-vitamiinia, koliinia, tiamiinia, riboflaviinia, pyridoksiinia, niasiinia, pantoteenihappoa, biotiinia, lykopeenia, beetakaroteenia, luteiinia ja foolihappoa.

Vehnänoraassa on runsaasti lehtivihreää eli klorofylliä, jolla tiedetään olevan monipuolisia ravitsemuksellisia vaikutuksia. Vehnänoraan tiedetään sisältävän runsaasti elimistöllemme hyödyllisiä entsyymejä.

Runsaasti klorofylliä eli lehtivihreää sisältävien viherjauheiden lisääminen ruokavaliomme tueksi parantaa yleistä vireystilaamme.

Suositeltava päiväannos: Aloita käyttö 1/2 tl, nosta annostus hitaasti suositeltuun 1 - 2 tl vuorokausiannostukseen välttääksesi elimistön puhdistusreaktiosta johtuvaa pahoinvointia.

Käyttö: Sekoita mehun tai pirtelöiden joukkoon. Voit käyttää viherjauheita myös ravinnerikkaiden salaatinkastikkeiden valmistamiseen.

Säilytys: Huoneenlämmössä, ilmatiiviissä pussissa tai purkissa.

Ota vehnänorasjauhe päivittäiseksi tavaksesi. Valloittavan vihreää voimajuomaat saat käden käänteessä sekoittamalla orasrajauhetta vaikkapa omenamehun joukkoon. Silloin juoma maistuu mainiolta ja on tosiaankin terveyttä tulvillaan - testaa ja tykästy!

Tällä mainiolla tuotteella saattaa hyvinkin olla hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää.

Huomaathan ystävällisesti, että ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää.

Tiedäthän myös sen, että orasjauhekaan ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja. Tärkeää on siis myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen. Pyri näkemään elämässäsi enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia. Kohtele muita siten, miten tahdot itseäsi kohdeltavan. Muista, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasti elää planeetallamme.

Säilytäthän visusti tämän tuotteen pienten lasten ulottumattomissa, kiitos.

Lisätiedot

  • EAN: 6430013860409
  • Ainesosat: luomu vehnänorasjauhe
  • Alkuperämaa: Kiina
  • Tuotetyyppi: Vehnänoras
  • Ominaisuudet: gluteeniton, laktoositon, lisäaineeton, luomu, superfood, vegaaninen