Vehnänalkioöljy, 500 ml

Vehnänalkioöljy, 500 ml
29,99 €
( 59,98 € / l )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

laktoositon lisäaineeton vegaaninen
Vehnänalkioöljy on luonnon rikkain E-vitamiinien lähde!

Yksityiskohdat

Kylmäpuristettu vehnänalkioöljy on luonnon rikkain E-vitamiinien lähde!  Vehnänalkioöljy on fiksu valinta terveytesi tueksi.

E-vitamiini on vahva antioksidantti, joka suojaa kehomme soluja härskiintymiseltä ja ennenaikaiselta vanhenemiselta. Tukee myös limakalvojen hyvinvointia. Testaa ja totea laatuöljyn teho!

Vehnänalkioöljyn loistava ja monipuolinen rasvahappokoostumus (mm. kasviperäinen omega-3) korostaa öljyn sydänystävällistä kokonaisuutta. 

Vehnänalkioöljyn sisältämä :

- E-vitamiini edistää solujen suojaamista hapettumisstressiltä.

- Linolihappo (omega-6) edistää veren kolesterolitasoja pysymistä normaalina. Linolihapon edullinen vaikutus kolesteroliin saavutetaan nauttimalla päivittäin 10 g linolihappoa.

HELLÄVARAINEN VALMISTUS PARHAISTA VEHNÄNALKIOISTA

Kylmäpuristetun vehnänalkioöljyn raaka-aineet valitaan huolella parhaan mahdollisen laadun takaamiseksi. Kylmäpuristus tapahtuu ilman kuumennusta ja orgaanisia liuottimia. Näin vehnänalkioöljy ja sen E-vitamiinit ja arvokkaat rasvahapot säilyvät hyväksemme alkuperäisessä, luonnon luomassa muodossa.

LUONNOLLINEN E-VITAMIINI SUOJAA SOLUJA

E-vitamiini on vahva antioksidantti. E-vitamiini suojaa soluja normaalin aineenvaihdunnan tuottamien ns. vapaiden radikaalien haitallisilta vaikutuksilta. Vapaiden radikaalien määrä kasvaa erityisesti mm. fyysisen rasituksen aikana ja kehossa vallitsevien kroonisten tulehdustilojen takia.

Vapaiden radikaalien suuri määrä ja vastaavasti antioksidanttien puute voivat aiheuttaa mm. solujen härskiintymistä ja ennen aikaista vanhenemista.

LUONNOLLINEN E-VITAMIINI PAREMPI KUIN SYNTEETTINEN

Luonnossa E-vitamiinit esiintyvät aina erilaisten ns. tokoferolien ja tokotrienolien yhdistelminä. Luonnossa vallitsevan monipuolisuuden uskotaan olevan tässäkin kohtaa yksittäistä puhdasta aineosaa parempi. Nykytiedon mukaan luonnollisten E-vitamiiniaktiivisten yhdisteiden seoksen uskotaan olevan elimistöllemme puhdasta (synteettistä) alfa-tokoferolia parempi vaihtoehto. Luonnollinen voittaa synteettisen puhdasaineen hyväksikäytettävyydessä ja antioksidanttitehokkuudessa.

Annostus: 1 teelusikka (5 ml) päivässä ruokailun yhteydessä. Ehän ylittele annostusta, kiitos.

Öljyn voi nauttia sellaisenaan tai jogurttiin, viiliin, puuroon tms. sekoitettuna. Voimakkaan keltainen öljy sopii myös lisäksi salaatinkastikkeisiin.

Säilytäthän visusti tämän tuotteen pienten lasten ulottumattomissa, kiitos. Vehnänalkioöljy ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota tai terveellisiä elämäntapoja - selvähän se!

Lisätiedot

 • EAN: 6416227030722
 • Ainesosat:

  Ainesosat: Kylmäpuristettu vehnänalkioöljy 100 %
  Saattaa sisältää jäämiä gluteenista.

  ingredienser:

  100 % kallpressad vetegroddolja

  Vaikuttavien aineiden määrä päiväannoksessa

  Ravintosisältö5 ml
  Energiaa 185 kJ / 45 kcal
  Proteiinia 0 g
  Hiilihydraatteja 0 g
  Rasvaa, josta 4,6 g
  - tyydyttyneitä rasvahappoja 0,9 g
  - kertatyydyttymättömiä rh., josta 0,6 g
  - monityydyttymättömiä rh., josta 3,1 g
  - alfalinoleenihappoa (omega-3) 410 mg
  - linolihappoa (omega-6) 2,7 g
  E-vitamiinia** 11 mg 92 %*

 • Alkuperämaa: Sveitsi
 • Ominaisuudet: laktoositon, lisäaineeton, vegaaninen