Vegaaniset "juustonaksut", kvinoa-"cheddar", 113 g

Vegaaniset "juustonaksut", kvinoa-"cheddar", 113 g
3,75 €
( 33,19 € / kg )

Muutama jäljellä

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

gluteeniton laktoositon vegaaninen
Suihkero suuhun, mihinkäs muuhun!

Yksityiskohdat

Tässä vegaanisessa juustosuikerossa kvinoan pähkinäiseen vivahtava maku yhdistyy cheddarmaiseen makuvivahteeseen niin koukuttavasti, että pussin huomaa tyhjentyneen hetkessä. Sipsikaljavegaanin ykköseväs, vegaaninen viettelys ja suloinen suuhunpantava on tämä Eat Real-sarjan vegaaninen juustonaksukimara!

Eat Realin vegaaniset juustonaksut ovat kermaisen pehmeitä maultaan ja juuri niin rouskuvia suutuntumaltaan kuin juustosuikeron kuuluukin. Pähkinäinen kvinoa tuo mukavaa lisämakua lähes härskin juustoiseen naksuun.

Nämä mojovat makupalat päihittävät tavallisetkin juustonaksut vähintään 6-0. Vegaaniset juustonaksut ovat kermaisen pehmeitä maultaan ja juuri niin rouskuvia suutuntumaltaan kuin juustosuikeron kuuluukin olla!

Nyt siis tarjolla nakerrettavaksesi varsinainen sipsikaljavegaanin unelma - ja täräyttävä täsmälääke lapsuuden juustosuikeronostalgian helpottamiseksi!

Lisätiedot

 • EAN: 5026489489841
 • Ainesosat: Ainesosat:
  Maissi, rapsiöljy, White Cheddar -mauste (riisijauho, suola, sokeri, hiivauutejauhe, luonnollisia aromeja), kvinoa 6%, maltodekstriini. Säilytettävä kuivassa ja viileässä.Tuote on vegaaninen.

  Säilytettävä kuivassa ja viileässä.

  Saattaa sisältää jäämiä vehnästä.

  Tuote on vegaaninen.
 • Alkuperämaa: Yhdistynyt kuningaskunta
 • Tuotetyyppi: Naposteltavat, Sipsit
 • Ominaisuudet: gluteeniton, laktoositon, vegaaninen