Vegaaniset "juustonaksut", "cheddar"-kvinoa-jalopeno, 113 g

Vegaaniset "juustonaksut", "cheddar"-kvinoa-jalopeno, 113 g

Tuote ei valitettavasti kuulu enää Ruohonjuuren valikoimiin.

Selaa muita tuotteita osioissa:

gluteeniton laktoositon vegaaninen
Julmettu "juusto"suikero tekee arjesta juhlan!

Yksityiskohdat

Tässä vegaanisessa "juusto"suikerossa kvinoan pähkinäiseen vivahtava maku yhdistyy tuliseen jalopenoon niin koukuttavasti, että pussin huomaa tyhjentyneen hetkessä. Sipsikaljavegaanin ykköseväs, vegaaninen viettelys ja suloinen suuhunpantava on tämä Eat Real-sarjan vegaaninen "juusto"naksukimara!

Nämä mojovat makupalat päihittävät tavallisetkin juustonaksut vähintään 6-0. Vegaaniset "juusto"naksut ovat kermaisen pehmeitä maultaan ja juuri niin rouskuvia suutuntumaltaan kuin juustosuikeron kuuluukin olla!

Nyt siis tarjolla nakerrettavaksesi varsinainen sipsikaljavegaanin unelma - ja täräyttävä täsmälääke lapsuuden juustosuikeronostalgian helpottamiseksi!

Tällä mainiolla tuotteella saattaa hyvinkin olla hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää.

Lisätiedot

 • EAN: 5026489489858
 • Ainesosat: Ainesosat:
  Quinoanaksut (maissijauho, kvinoa), soijaöljy, tapiokamaltodekstriini, suola, tomaattijauhe, jalapenopippuri, hiivauute, sokeri, kuivattu punainen ja vihreä paprika, sipulijauhe, paprikajauhe, annatto- ja kurkumauutteet, luonnolliset aromit, maitohappo, piidioksidi.

  Sisältää soijaöljyä.

  Säilytettävä kuivassa ja viileässä.
 • Alkuperämaa: Yhdistynyt kuningaskunta
 • Tuotetyyppi: Naposteltavat, Sipsit
 • Ominaisuudet: gluteeniton, laktoositon, vegaaninen