Vegaaninen pähkinätahna, 250 g

Vegaaninen pähkinätahna, 250 g
7,70 €
( 30,80 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

laktoositon lisäaineeton luomu vegaaninen
Vegaaninen viettelys saa makuhermosi heläjämään!

Yksityiskohdat

Taivaallista hipova makunautinto on tämä Rapunzelin luomulaatuinen, vegaaninen hasselpähkinätahna.

Pähkinäunelma on maustettu aidolla Bourbon-vaniljalla ja kaakaojauheella - maista ja ihastu ikihyviksi!

Tällä mainiolla tuotteella saattaa hyvinkin olla (muitakin) hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää.

Tiedäthän sen, että tämäkään tuote ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja.

Tärkeää on siis muistaa myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen.

On hyvä lisäksi pyrkiä näkemään elämässään enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia - ja kohdella muita siten, miten tahtoo itseään kohdeltavan. Kannattaa myös muistaa, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasti elää planeetallamme.

Lisätiedot

  • EAN: 4006040003069,400604003069
  • Ainesosat: Ainesosat:
    Hasselpähkinä* ( 33 % ), Christallino-raakakidesokeri*, kovettamaton palmuöljy*, auringonkukkaöljy*, lupiinijauho*, kaakaojauhe* ( 4,5 % ), Bourbon-vanilja*
    = luomulaatua
  • Alkuperämaa: Saksa
  • Tuotetyyppi: Tahnat
  • Ominaisuudet: laktoositon, lisäaineeton, luomu, vegaaninen