Vegaaninen majoneesi, 190 ml

Vegaaninen majoneesi, 190 ml
4,50 €
( 23,68 € / l )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

laktoositon luomu vegaaninen
Mahtava majoneesi - ihan ilman kananmunaa!

Yksityiskohdat

Naturatan mahdottoman maukas, vegaaninen majoneesi maistuu mainiolta vaikkapa vegepurilaisen välissä tai kasvisten kanssa dippailtuna.

Luomulaatuinen lumous, iske kiinni ja innostu!

Tällä mainiolla tuotteella saattaa hyvinkin olla (muitakin) hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää.

Tiedäthän sen, että tämäkään tuote ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja.

Tärkeää on siis muistaa myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen.

On hyvä lisäksi pyrkiä näkemään elämässään enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia - ja kohdella muita siten, miten tahtoo itseään kohdeltavan. Kannattaa myös muistaa, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasti elää planeetallamme.

Lisätiedot

  • EAN: 4024297006220,'4024297006220
  • Ainesosat: Ainesosat: auringonkukkaöljy* ( 50 % ), vesi, sinappi* ( vesi, sinapinsiemen*, väkiviinaviinietikka, omenaviinietikka*, merisuola, raakaruokosokeri*, kurkuma* ), väkiviinaviinietikka, raakaruokosokeri*, maissitärkkelys*, sitruunamehu*, auringonkukkaproteiini*, merisuola, carob-jauho, guar-jauho
    * = luomulaatua

    Tuotteen valmistustiloissa on mahdollisesti käsitelty gluteenia sisältäviä viljoja. Siksi tuote saattaa sisältää jäämiä gluteenista.

  • Alkuperämaa: Sveitsi
  • Tuotetyyppi: Ketsupit, sinapit ja majoneesit
  • Ominaisuudet: laktoositon, luomu, vegaaninen