Vauvan vatsan hierontaöljy, 50 ml

Vauvan vatsan hierontaöljy, 50 ml

Tuote ei valitettavasti kuulu enää Ruohonjuuren valikoimiin.

Selaa muita tuotteita osioissa:

luonnonkosmetiikka vegaaninen
Luonnollinen apu kun vauvasi on levoton tai kärsii koliikista.

Yksityiskohdat

Vatsan hierontaöljy on kehitetty rentouttavaa vauvahierontaa varten. Miedon manteliöljyn lisäksi siinä on meiramin, jalosauramon ja kardemumman eteerisiä öljyjä. Ne edistävät ruuansulatusta ja ehkäisevät kaasunmuodostusta vauvan vatsassa.

Vegaaninen.

Käyttö: Hiero vauvaasi lämpimässä ja rauhallisessa tilassa. Käsien tulee olla lämpimät, samoin öljyn. Lämmitä muutama tippa vatsanhierontaöljyä kämmenissä. Hiero kun ruokailusta on kulunut vähintään puoli tuntia. Hiero kevyin liikkein aloittaen navanseudusta, edeten vähitellen kauemmaksi.

Tätä hierontaa suosittelemme etenkin kun lapsi on levoton ja nostaa polveaan kohti vatsaansa, merkkinä vatsakivuista.

Imetysaikana äidin on syytä kiinnittää huomiota myös omaan hyvinvointiinsa ja jaksamiseensa sekä ravintoonsa. Rauha, lepo ja kunnon yöuni auttavat toipumaan synnytyksestä ja jaksamaan pienen vauvan kanssa. Äidin vointi ja ravinto vaikuttavat suoraan vauvaan ja sen oloon.

Weledan raskausajan tuotteet tuovat apua raskaus- ja imetysajan ihonhoidollisiin tarpeisiin. Niitä kehitettäessä on käytetty kätilöiden asiantuntemusta ja osaamista.

Raskausajan hoitoöljy ja Synnytykseen valmistautumisöljy pehmentävät ja tekevät ihon joustaviksi kun se joutuu kovan venytyksen kohteeksi. Rintaöljy vilkastuttaa maidoneritystä. Vauvan vatsanhierontaöljy on paitsi luonnollinen apu koliikkivaivoihin myös tukena vahvistamassa lapsen ja vanhempien suhdetta. Imetysteetä voi nauttia vaikka imettää, iltaisinkin.

Lisätiedot

  • EAN: 4001638095082
  • Ainesosat: Ainesosat:
    Manteliöljy, Aidot eteeriset öljyt*, Limoneeni*, Linalooli* 
    * = Luonnollisista eteerisistä öljyistä
  • Alkuperämaa: Saksa
  • Tuotetyyppi: Hoitoöljyt
  • Ominaisuudet: luonnonkosmetiikka, vegaaninen