Vatsan viisaus ja suoliston salat

Vatsan viisaus ja suoliston salat

Tuote ei valitettavasti kuulu enää Ruohonjuuren valikoimiin.

Tätä kirjaa suolistosi suosittelee.

Yksityiskohdat

Tässäpä yksissä kansissa kaikki uusin tutkimustieto vatsan ja suoliston merkityksestä koko elimistön terveydelle! Todellinen tietokimara on koottuna helppotajuiseksi opaskirjaksi, joka jokaisen toden totta tulisi lukea.

Sidottu, kovakantinen tietokirja, 172 sivua.

David Jonsson selvittää kirjassaan, miten elimistö toimii ja miten jokainen voi parantaa terveyttään sekä fyysistä ja psyykkistä suorituskykyään yksinkertaisesti vatsastaan huolehtimalla. Vatsaan kiinnitetään huomiota yleensä vasta silloin, kun se vaivaa. Kuitenkin juuri vatsa ja ruoan-sulatuselimistö lopulta päättävät, kuinka ihminen voi ja miten terveenä hän pysyy.

Vatsan ja suoliston toiminta ei koske vain ruoansulatusta. Suolistoa kutsutaan nykyään jopa toisiksi aivoiksi. Suolistossa arvioidaan olevan kymmenen kertaa enemmän bakteereja kuin koko kehos-samme on soluja. Nämä bakteerit vaikuttavat mm. tunteisiin, sairastuvuuteen ja lihomiseen.

Viime vuosien tutkimukset osoittavat, miten tuon bakteeriston puutteet tai heikkeneminen voi altistaa monille taudeille, esim. välikorva- tai virtsatietulehduksille, munuaiskiville, allergioille ja syöville. Myös painonhallinnassa suoliston mikrobitasapainolla on aivan ratkaiseva merkitys. Täydellisen tietopaketin lopuksi Jonsson tarjoaa myös hyviä ruoanlaittovinkkejä sekä joukon vatsaystävällisiä reseptejä

Lisätiedot

  • EAN: 9789523124264
  • Alkuperämaa: Suomi
  • Tuotetyyppi: Tietokirjat