Eliksiiri, vastustuskykyuute, 50 ml

Eliksiiri, vastustuskykyuute, 50 ml
19,90 €
( 398,00 € / l )

Muutama jäljellä

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

laktoositon lisäaineeton superfood vegaaninen
Anna tuplauutetun eliksiirin taistella terveytesi tukena!

Yksityiskohdat

Puhdistamon Eliksiiri on superlaadukas sekoitus luonnon parhaimpia antimia, jotka taistelevat Sinun puolellasi flunssa-ajankin haasteita vastaan esimerkiksi reishi ja C-vitamiinirikkaan amlan terhakoittavin voimin!

Tämä tuplauutoksia sisältävä superkombo sisältää pakuria, lakkakääpää, siitaketta ja amlamarjaa, jotka kaikki suorastaan puhkuvat terveyttä ja elinvoimaa! Mitä tupauutto tarkoittaa?
Tuplauutossa tuote on käynyt läpi sekä kuumassa vedessä tehdyn uuton että kuumassa alkoholissa tehdyn uuton. Näin saadaan varmistettua se, että kaikista käytetyistä raaka-aineista on tehokkaasti saatu sekä vesiliukoiset että rasvaliukoiset ainesosat irrotettua - Sinun hyödyksesi ja hyvinvointisi tueksi!

Tämän tuotteen sisältämän, Suomen luonnon ykkösantimeksikin usein tituleerattu pakuri (chaga) saa kehosi supervoimat valloilleen ja vahvistaa kroppaasi pysymään täydessä terässä myös kylmän kauden erikoishaasteiden painaessa päälle.

Tämän tuotteen sisältämä Reishi eli lakkakääpä on suosittu luonnontuote etenkin tyyneyttä ja tasapainoa arvostavien keskuudessa! Reishi stimuloi kroppaa pystymään parhaimpaansa. Se edistää verenkiertoa ja fyysistä hyvinvointia, alentaa veren kolesterolipitoisuutta ja vahvistaa immuniteettijärjestelmää.

Puhdistamon Eliksiiri sisältää myös huikean C-vitamiinirikasta amlauutetta. Puhdistamon amlauutteen C-vitamiinisisältö/ 1 tl (5g): C-vitamiinia - 2500 mg.

Tämän tuotteen amlan sisältämän C-vitamiinin terveysvaikutukset ovat tutkitusti nämä:
- C-vitamiini edistää immuunijärjestelmän toiminnan pysymistä normaalina raskaan liikunnan aikana ja sen jälkeen
- C-vitamiini edistää normaalia kollageenin muodostumista verisuonten, ihon, rustojen, luuston ja hampaiden normaalia toimintaa varten
- C-vitamiini edistää normaalia energia-aineenvaihduntaa
- C-vitamiini edistää hermoston normaalia toimintaa
- C-vitamiini edistää normaaleja psykologisia toimintoja
- C-vitamiini edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa
- C-vitamiini edistää solujen suojaamista hapettumisstressiltä
- C-vitamiini auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta
- C-vitamiini edistää E-vitamiinin palautumista pelkistyneeseen muotoon
- C-vitamiini lisää raudan imeytymistä

Pidä siis Sinäkin itsesi terveenä ja nappaa vastustuskykyäsikin buustamaan Puhdistamon tuplauutettu eliksiiri! Se on todella toimiva tuote - yliveto yhdistelmä luonnon parhaimpia aineksia!

Annostus: 1 pipetillinen 2 kertaa päivässä sekoitettuna veteen tai muuhun nesteeseen.Huomaathan ystävällisesti, että ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää.Säilytäthän visusti tämän tuotteen pienten lasten ulottumattomissa, kiitos.

Lisätiedot

  • EAN: 11223344,6430039221642
  • Ainesosat: Ainekset:
    Vesi, alkoholi, pakurikääpä, lakkakääpä, siitake, amla
  • Alkuperämaa: Suomi
  • Tuotetyyppi: Pakuri, Reishi, Yrttiuutteet
  • Ominaisuudet: laktoositon, lisäaineeton, superfood, vegaaninen