Vartalosaippua, karpalo & kataja, 150 g

Vartalosaippua, karpalo & kataja, 150 g

Tuote ei valitettavasti kuulu enää Ruohonjuuren valikoimiin.

Selaa muita tuotteita osioissa:

luonnonkosmetiikka vegaaninen
Tämä saippua hivelee silmää ja pesee kropan!

Yksityiskohdat

Tämä Mádaran valloittava karpalolla ja katajalla ryyditetty Vartalosaippua tuoksuu railakkaan raikkaalta ja energisoivalta. Luonnonkosmetiikkalaatuisen luksussaippuan sisältämät eteeriset öljyt vahvistavat kehoa ja antavat lisäenergiaa.

Karpalo ja kataja ovat ikivihreitä pohjoisia kasveja, joiden marjat sisältävät suuret määrät antioksidantteja. Niiden aktiiviaineet tekevät hyvää myös ihollemme - testaa vaikka itse, niin toteat tehon!

PH ~ 11. Vegaaninen.

Karpalo sisältää mm. runsaasti C-vitamiinia sekä orgaanisia happoja, jotka lisäävät ihon kuulautta samalla kun katajanmarjan tulehduksia ehkäisevät tanniinit, terpeenit ja eteeriset öljyt vahvistavat kehoa ja antavat energiaa päivittäisten haasteiden kohtaamiseen.

Lisätiedot

 • EAN: 4751009822112,4751009822122
 • Ainesosat: INCI:
  Sodium Palmate***, Sodium Cocoate***, Aqua, Glycerin***, Aroma, CI77891 (Titanium Dioxide)****, Sodium Citrate, Vaccinium Macrocarpon (Cranberry) Fruit Extracts*, Juniperus Communis (Juniper) Fruit Extract*, Limonene**, CI77007****, SImmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil*, Betaine, Linalool**, CI77491 (Iron Oxide)****.
  * = ingredients from Organic Farming
  ** = Natural essential oils
  *** = Pure mineral pigments

  99 % raaka-aineista on luonnollisia ja 71 % luomua.
 • Alkuperämaa: Latvia
 • Tuotetyyppi: Palasaippuat
 • Ominaisuudet: luonnonkosmetiikka, vegaaninen