Valkosuklaa, sitruuna-lakritsi, 25 g

Valkosuklaa, sitruuna-lakritsi, 25 g
2,35 €
( 94,00 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

luomu reilu
Suussasulavan herkullinen ja pirteä valkosuklaa!

Yksityiskohdat

Huikean herkullinen pieni suklaapatukka on vie makeanhimon tiehensä nopeasti ja terveellisesti. Valkosuklaan aito maku yhdistettynä pirteään sitruunaan sekä suolaiseen lakritsiin tekee tästä patukasta vastustamattoman hyvää! Sujauta suuhusi ja ihastu ikihyviksi!

Ruotsalainen Malmö Chokladfabrik valmistaa herkullisia luomusuklaita luonnonmukaisesti viljellyistä kaakaopavuista, Reilun kaupan pelisäännöin ja perinteitä vaalien.

Tällä mainiolla tuotteella saattaa hyvinkin olla (muitakin) hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää.

Tiedäthän myös sen, että tuote ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja. Tärkeää on siis myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen. Pyri näkemään elämässäsi enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia. Kohtele muita siten, miten tahdot itseäsi kohdeltavan. Muista, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasti elää planeetallamme.

Lisätiedot

  • EAN: 7350037563089
  • Ainesosat: Ainesosat: Ruokosokeri*, kaakaovoi*, täysmaitopulveri*, lakritsa*, luonnollinen aromi (sitruuna), vaniljatanko*. Kaakaota väh. 30%*= Luomulaatuinen.

    Tuotteen valmistustiloissa on mahdollisesti käsitelty gluteenia sisältäviä viljoja. Siksi tuote saattaa sisältää jäämiä gluteenista.

  • Alkuperämaa: Ruotsi
  • Tuotetyyppi: Suklaalevyt ja -patukat
  • Ominaisuudet: luomu, reilu