Valkosuklaa kohvehtituutti, vadelma & lakritsa, 90 g

Valkosuklaa kohvehtituutti, vadelma & lakritsa, 90 g

Tuote ei valitettavasti kuulu enää Ruohonjuuren valikoimiin.

Selaa muita tuotteita osioissa:

gluteeniton luomu reilu
Valloittava valkosuklaaherkku kauniissa kääreessä.

Yksityiskohdat

Valloittava valkosuklaa 28 %, jossa herkullisena lisänä viettelevää vadelmaa ja lakritsia. Pakattu hauskaan kartionmuotoiseen kääreeseen. Tässäpä hieno tuliainen tai lahjaidea, josta ilahtuu varmasti jokainen.

Ruotsalainen Malmö Chokladfabrik valmistaa herkullisia luomusuklaita luonnonmukaisesti viljellyistä kaakaopavuista, Reilun kaupan pelisäännöin ja perinteitä vaalien.

Tällä mainiolla tuotteella saattaa hyvinkin olla (muitakin) hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää.

Tiedäthän myös sen, että tuote ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja. Tärkeää on siis myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen. Pyri näkemään elämässäsi enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia. Kohtele muita siten, miten tahdot itseäsi kohdeltavan. Muista, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasti elää planeetallamme.

Lisätiedot

  • EAN: 7350037562181
  • Ainesosat: Ainesosat: Ruokosokeri*, kaakaovoi*, täysmaitopulveri*, kookosrasva*, vadelma*, lakritsa*, vaniljatanko*. Min. 26% kaakaota.*=Luomulaatuinen.
  • Alkuperämaa: Ruotsi
  • Tuotetyyppi: Suklaalevyt ja -patukat
  • Ominaisuudet: gluteeniton, luomu, reilu