Valkoinen tee, mustikka-seljankukka, 30 g

Valkoinen tee, mustikka-seljankukka, 30 g
3,90 €
( 130,00 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

gluteeniton laktoositon lisäaineeton luomu vegaaninen
Raikas ja hienovaraisen aistikas teenautinto!

Yksityiskohdat

Antioksidanttipitoinen valkoinen tee kerätään ensimmäisenä keväällä pienistä nupuista ja silmuista. Tässä sekoituksessa mehukkaat mustikat, sitruunaruohon raikkaus ja seljankukan aistikkuus ovat hienovaraisesti yhteen kiedottuja valkoisen teen vienojen aromien kanssa. Makuhermoja hyväilevät vivahteensa tee saa vain luonnon omista ainesosista ja aromeiksi tiivistetyistä mauista.

Korkealaatuisesta ja kattavasta luomuteevalikoimastaan maailmankuuluksi kohonnut English Tea Shop suorastaan rakastaa teetä - ja haluaa jakaa tätä rakkautta ja innostusta myös sinun kanssasi! English Tea Shop:ille on kunnia-asia tuottaa vain ja ainoastaan parasta teetä, jonka he maustavat ammattitaidolla, ajatuksella ja hienotunteisuudella.

English Tea Shop -sarjan luomuteet ovat asiantuntemuksen ja kokemuksen lopputulos, joka pohjautuu mm. yhteistyöhön perinteisten ja arvostettujen teenvalmistajien kanssa Sri Lankassa. Korostamalla perinteisiä valmistusmenetelmiä teenvalmistuksessa English Tea Shop pyrkii tukemaan kestävää kehitystä ja ekologisuutta. Kauniisti pakatut laatuteet ovat oivallinen lahja - ja iso ilo itselle. Maista - ja tee hetkestä elämys!

Säilytys: Säilytettävä kuivassa ja viileässä.

Lisätiedot

  • EAN: 0680275039846,680275039846
  • Ainesosat: Ainesosat: Valkoinen tee*, sitruunaruoho*, seljankukka*, mustikka*, luonnollinen mustikka-aromi. *luomutuotantoa.
  • Alkuperämaa: Sri Lanka
  • Tuotetyyppi: Pussitee, Pussiteet, Valkoinen tee
  • Ominaisuudet: gluteeniton, laktoositon, lisäaineeton, luomu, vegaaninen