Valkoinen aloe vera-tee, 30.6 g

17 pussia
Valkoinen aloe vera-tee, 30.6 g
17 pussia

Tuote ei valitettavasti kuulu enää Ruohonjuuren valikoimiin.

Selaa muita tuotteita osioissa:

laktoositon luomu vegaaninen
Aloe Veralla buustattu yrttitee tuunaa hyvinvointisi kukoistukseen!

Yksityiskohdat

Yogi Tea-sarjan Valkoinen aloe vera-tee on monipuolisesti hyvää tekevä, hienostuneen makuinen yrttitee-elämys. Tätä luomuteetä kelpaa tarjota vaativillekin vieraille!

Tämän teen ehkäpä kaikkein terhakoittavin tehoaine, luomulaatuinen Aloe Vera on vastustuskykyä lisäävä, virkistävä ja puhdistava luonnonannin, joka vaalii vatsaasi ja kroppasi vastustuskykyä. Lisäksi Aloe Vera on hyväksi iholle ravitsevien ja elvyttävien vaikutuksiensa ansioista.

Tämä tee sisältää myös kahmalokaupalla luomulaatuista basilikaa (Ocimum basilicum), jolla on rentouttava ja keuhkojen solukkoa suojeleva vaikutus.

Laadustaan kuuluisan Yogi-teesarjan Valkoisen aloe vera-teen sisältämä, herkullisen makoisa lakritsinjuuri vahvistaa vastustuskykyä, parastaa ruuansulatusta, vaikuttaa suotuisasti nivelten ja luiden terveyteen, antaa energiaa ja tekee hyvää hengitysteille.

Tällä mainiolta maistuvalla, luomulaatuisella yrttiteellä saattaa olla muitakin terveyttäsi tukevia vaikutuksia, mutta juuri nyt emme voi kertoa niistä tämän enempää.

Lisätiedot

  • Pakkauskoon lisätiedot: 17 pussia
  • EAN: 4012824403741,4012824404366
  • Ainesosat: Ainesosat:
    Basilika*, valkoinen tee*, lippia*, lakritsanjuuri*, kaunokainen*, vihreä jasmiinitee* (vihreä tee, jasmiininkukka), kaneli*, rosmariini*, ryytisalvia*, kurkuma*, fenkoli*, kaakaopavun kuori*, rohtosalkoruusun juuri*, schisandramarja*, 200-kertainen aloe vera -geelitiiviste

    * = Luomulaatua.
  • Alkuperämaa: Saksa
  • Tuotetyyppi: Yrttiteet
  • Ominaisuudet: laktoositon, luomu, vegaaninen