Valkaiseva hammastahna, 75 ml

Valkaiseva hammastahna, 75 ml
7,50 €
( 100,00 € / l )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

luonnonkosmetiikka vegaaninen
Tehokas, valkaiseva luonnonhammastahna.

Yksityiskohdat

Valkaiseva hammastahna laveralta. Tämä bambua ja fluoria sisältävä hammastahna pesee ja valkaisee tummentumat hellävaraisesti. Ei vahingoita hammaskiillettä. Poistaa plakkia ja auttaa ehkäisemään ienongelmia, samalla hengityksen raikastaen. Sisältää fluoria. NaTrue-sertifioitu ja vegaaninen.

Lavera luonnonkosmetiikkasarja on yksi luonnonkosmetiikkasaran pioneereista. Tällä hetkellä laveran tuotteita myydään maailmanlaajuisesti yli 40 maassa ja kaikki sen tuotteet ovat NaTrue-sertifioitua luonnonkosmetiikkaa. Tuotteissa käytetään yli 300 luomuraaka-ainetta, joista yli 200 on laveran omasta tuotannosta. Tuotekehitys ja tuotanto ovat olleet alusta lähtien Saksassa Hannoverin alueella. Laveran tuotteita iholle levitettäessä voi suorastaan aistia luonnon ihollaan ja samanaikaisesti nauttia tuoksusta ja siitä pehmeydestä, jonka sen tuotteet saavat aikaan. Jo 30 vuoden ajan Laveran luonnollisen puhtaat kauneudenhoitotuotteet ovat vastanneet kaikkien eri ihotyyppien tarpeisiin.

Lisätiedot

  • EAN: 4021457629213
  • Ainesosat: Sorbitol, Aqua, Hydrated Silica, Glycerin, Xylitol, Sodium Coco-Sulfate, Sodium Lactate, CI 77891, Aloe Barbadensis Leaf Juice*, Cocos Nucifera Oil*, Salvia Officinalis Leaf Extract*, Mentha Piperita Oil*, Xanthan Gum, Cellulose, Sodium Fluoride, Menthol, Aroma**, Limonene** * ingredients from certified organic agriculture ** natural essential oils
  • Alkuperämaa: Saksa
  • Tuotetyyppi: Hammastahnat, Hampaidenvalkaisu
  • Ominaisuudet: luonnonkosmetiikka, vegaaninen