Välipalapatukka,sprirulina & lime, 40 g

Välipalapatukka,sprirulina & lime, 40 g
2,75 €
( 68,75 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

gluteeniton lisäaineeton luomu vegaaninen
Superleviä suuhusi - nyt helposti ja herkullisesti!

Yksityiskohdat

Tässäkö nyt on se kaikkein herkullisin tapa nauttia huippuravinteikkaita superleviä? Maista ja innostu itsekin - sillä tämä puhtipatukka on terästetty spirulinalla ja chlorellalla!

Vegaaninen viettelys, gluteeniton nakerrettava ja lisäaineeton liehittelijä on tämäkin Puhdas Snack -sarjan ponteva puhtipatukka.

Inkivääri, chili ja lime tuovat omat mainioit makunsa tähän rotevaan rouskutettavaan. Hyvän omantunnon nautinto - haukkaa ja hurmaannu hetkessä!

PS: Oletko kyllästynyt taatgelipohjaisiin patukoihin? Tässä haukkapalassa ei ole taatelia!

Tällä mainiolla tuotteella saattaa hyvinkin olla (muitakin) hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää.

Tiedäthän myös sen, että tuote ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja. Tärkeää on siis myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen. Pyri näkemään elämässäsi enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia. Kohtele muita siten, miten tahdot itseäsi kohdeltavan. Muista, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasti elää planeetallamme.

Lisätiedot

  • EAN: 6430039221420
  • Ainesosat: Ainesosat:
    Luomu agavesiirappi*, luomu kurpitsansiemen*, luomu auringonkukansiemen*, luomu seesaminsiemen*, luomu riisisiirappi*, luomu taateli*, luomu auringonkukkaöljy*, luomu spirulina*, luomu chlorella*, merisuola, luomu limeöljy*

    * = luomu.
  • Alkuperämaa: Suomi
  • Tuotetyyppi: Energia- ja proteiinipatukat
  • Ominaisuudet: gluteeniton, lisäaineeton, luomu, vegaaninen