Valeriaanauutejauhe, 60 g

Valeriaanauutejauhe, 60 g
13,95 €
( 232,50 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Valeriaana: jos joka ilta ei lamppu sammu…

Yksityiskohdat

Valeriaana avittaa nukahtamista, parantaa unenlaatua, tukee kognitiivisia toimintoja ja mielen hyvinvointia. Rentouttava ja rauhoittava valeriaana edistää myös ruuansulatusta ja vaikuttaa suotuisasti sydämen terveyteen.

Kun siis sekoitat iltateehesi tai -smoothieesi valeriaanauutejauhetta, niin saatat hyvinkin todeta lampaiden laskemisen olevan täysin turhaa touhua.

Foodin-sarjan 100 % valeriaana-uutejauhe sisältää 0,8% valereenihappoa. Aminohappo valiini on nimetty valeriaanan mukaan. Nimi on peräisin latinan voimakkuutta ja terveyttä tarkoittavasta sanasta. Valeriaanaa käytetään iltaisin ennen petiin pelmahtamista, koska sillä on rauhoittavia vaikutuksia.

Valeriaanan annostus ja käyttö:
Lisää valeriaanauutejauhetta 1/4 teelusikallista teehesi ennen nukkumaanmenoa - ja tunnet sen unettavan tehon taatusti! Ethän ylitä suositeltua annostusta, kiitos.

Tämä mainio tuote on raaka (eli raw food-laatuinen), gluteeniton, maidoton, vegaaninen ja GMO-vapaa valinta. Ei sisällä lisä- tai säilöntäaineita.

Tämän tuotteen sisältämä valeriaana avittaa nukahtamista, parantaa unenlaatua, tukee kognitiivisia toimintoja ja mielen hyvinvointia. Rentouttava ja rauhoittava valeriaana edistää myös ruuansulatusta ja vaikuttaa suotuisasti sydämen terveyteen.

Tällä mainiolla tuotteella saattaa hyvinkin olla muitakin hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää.

Tiedäthän myös sen, että ravintolisä ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja. Tärkeää on siis myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen. Pyri näkemään elämässäsi enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia. Kohtele muita siten, miten tahdot itseäsi kohdeltavan. Muista, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasti elää planeetallamme.

Lisätiedot

  • EAN: 6430051828836
  • Ainesosat: Ainesosat: Valeriaanauute
  • Alkuperämaa: Kiina
  • Tuotetyyppi: Yrttiuutteet
  • Ominaisuudet: gluteeniton, laktoositon, lisäaineeton, rawfood, superfood, vegaaninen