Vahvistava hiusvesi, 200 ml

Vahvistava hiusvesi, 200 ml
10,95 €
( 54,75 € / l )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

luonnonkosmetiikka vegaaninen
Elinvoimaa ja Vitaalisuutta Kutreille- Ympäristöä kunnioittaen!

“Henkilökohtainen rakkauspakkaukseni! Tätä hiusvettä käytän sekä pyyhekuiviin että kuiviin hiuksiin. Hiukseni ovat luonnollisen lainehtivat - tällä tuotteella saan pörröiset ja takkuiset kutrini ruotuun! Tykkään erityisesti suihkauttaa hiusvettä kuiviin hiuksiini ennen korkealle ponnarille/nutturalle laittamista - hiuksistani tulevat ihanan helposti käsiteltävät ja vahvan oloiset. Plussaa ilman muuta että tuotetta ei tarvitse huuhdella pois!”

- Charlotta

“Karhean luonnonkiharan omaavana tämä on aivan ihana pörrön kesyttäjä!”

- Mariele

 

Yksityiskohdat

Vahvistusta ja vitaalisuutta päänahasta latvoihin-Ekologisesti tottakai!

Buustaa kuiva, kutiseva, hilseilevä päänahkasi uuteen kukoistukseen tällä mahtisuihkeella. Pää-näyttelijöinä tässä ponnekkaassa suihkekaverissa kimaltelee mate-uute, männyn sydänpuu sekä koivu, jotka tuovat elottomalle kuontalolle roppakaupalla tärkeitä ravinteita kuten: kofeiinia, c-vitamiinia ja aminohappoja.

Voidaan käyttää sekä kuiviin että pyyhekuiviin hiuksiin päivittäin. Hierotaan hellästi päänahkaan. Ei pestä.

Überwood on saksalainen, Natrue-sertifioitu, hiustenhoitosarja. Sarjan taustalla toimii yritys, jolla on huikeat 70 vuotta takana kampaamotuotteiden valmistusta.

Überwood sarja syntyi, kun haluttiin luoda täysin aidosti ekologinen ja ympäristöystävällinen tuotesarja, niin sisällöllisesti kuin pakkauksellisesti. Ainutlaatuisen ja täysin uniikin sarjasta tekee sen käyttämä männyn sydänpuu yhdessä koivun kanssa. Nämä raaka-aineet pesevät ja ravitsevat hiusta ja päänahkaa hellästi. Ja mahtavana asiana toki komeilee aivan omaa luokkaansa oleva patentoitu pakkaus, joka valmistetaan 20% uudistuvasta puutavarasta, jolloin muoivin valmistuksessa tarvittavan raakaöljyn käytön tarve pakkauksessa vähenee huikeat 40%.

Pakkaus soveltuu kuitenkin mainiosti muovinkierrätykseen.

Kestävää ja Innovatiivista hiustenhoitoa - testaa ja totea teho!

Lisätiedot

  • EAN: 4051867300167
  • Ainesosat: INCI: Aqua, Alcohol, Betula Alba Leaf Water, Pyrus Malus (Apple) Fruit Water, Glycerin, Pinus Sylvestris Wood Extract, Levulinic Acid, Alcohol Denat., Sodium Levulinate, Caffeine, Ilex Paraguariensis Leaf Extract, Rutin, Ascorbic Acid, Bioflavonoids, Glutamic Acid, Serine, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Sorbic Acid
  • Alkuperämaa: Saksa
  • Tuotetyyppi: Hiushuuhtelut
  • Ominaisuudet: luonnonkosmetiikka, vegaaninen