Vahva valkosipuli, 40.2 g

90 kapselia
Vahva valkosipuli, 40.2 g
90 kapselia
12,99 €
( 323,13 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

laktoositon
Valkosipulin tehoaineet tiivistetyssä muodossa!

Yksityiskohdat

Valkosipuli on luonteikas luonnonannin - ja aivan taatustii yksi tutkituimmista luonnon rohdoista.

Valkosipulin tutkittuja vaikutuksia onkin kerty aimo kimara: - valkosipuli alentaa kolesterolia
- alentaa kohonnutta verenpainetta
- ohentaa verta juoksevammaksi, vaikuttaa edullisesti veren hyytymistekijöihin, estää verihiutaleiden aggregoitumista (verihiutaleiden kokkaroitumista)
- valkosipulilla on pieneliöitä tappava tai niiden lisääntymistä estävä.

Vaikutusten on väitetty johtuvan pääasiassa allisiinista ja sen toisiintumistuotteista.

Valkosipulin antibioottisia ominaisuuksia on selitetty sen sisältämillä fytonsideillä. Ne tappavat bakteereja, sieniä, ameeboja ja jopa sisälmysmatoja. Se sisältää myös rikkipitoisia eteerisiä öljyjä, jotka edistävät ruoansulatusta. Nämä öljyt vaikuttavat myös antibioottisesti, mihin perustuu valkosipulin käyttö vilustumisoireiden lievitykseen.

1990-luku oli valkosipulitutkimuksen varsinaista kulta- aikaa. Tutkimuksissa on ollut neljä pää-aluetta: sydän ja verenkiertoelimistö, syöpä ja sen ehkäisy, antimikrobinen vaikutus ja antioksidatiivisuus. Tieteellisiä artikkeleita valkosipulista sairauksien ehkäisijänä on julkaistu noin 2200. Vuonna 1989 Saksassa järjestettiin tieteellinen symposiumi valkosipulista.

Biomedin valkosipuliöljykapselia voi käyttää myös ulkoisesti rikkomalla kapselin. Valkosipuliuutteeseen kostutetulla pumpulilla voidaan hoitaa haavoja ja sienitauteja, mm. jalkasientä. Korvakäytävän eteen pantu valkosipuliuutteeseen kastettu pumpulituppo lievittää korvasärkyä. Annostelu

Annostus: 1 kapseli päivässä. Päiväannos sisältää 1,2mg valkosipuliöljyuutetta, joka vastaa 3400mg tuoretta valkosipulia.Huomaathan ystävällisesti, että ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää.

Tiedäthän myös sen, että tämäkään tuote ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja.

Säilytäthän visusti tämän tuotteen pienten lasten ulottumattomissa, kiitos.

Lisätiedot

  • Pakkauskoon lisätiedot: 90 kapselia
  • EAN: 6417152000033
  • Ainesosat: Ainesosat: Valkosipuliöljy, neitsytoliiviöljy, kalaliivate, glyseroli, vesi, pintakäsittelyaineet (selluloosa-asetaatti-ftalaatti, trietyylisitraatti E1505). Vaikuttavat aineet: Valkosipuliöljyuutetta, 1200 mg
  • Alkuperämaa: Suomi
  • Tuotetyyppi: Valkosipuli
  • Ominaisuudet: laktoositon