Vahva ruoansulatusentsyymi

30 kapselia
Vahva ruoansulatusentsyymi
30 kapselia
22,95 €

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

laktoositon lisäaineeton vegaaninen
Puhdistamon Vahvat ruuansulatusentsyymit todella toimivat!

Yksityiskohdat

Puhdistamon Vahva ruoansulatusentsyymi sisältää eliittiluokan kimaran huolellisesti valittuja vahvoja entsyymikantoja.

Näiden entsyymien valmistuksessa käytetty teknologia mahdollistaa sen, että entsyymit säilyttävät toimintakykynsä erittäin happamassa, sekä myös erittäin emäksisessä ympäristössä - vatsaan päästyään nämä entsyymit siis touhuavat terhakkaina hyvinvointiasi tukien. 

Puhdistamon Vahvat ruoansulatusentsyymit ovat korkealaatuinen valinta: laktoositon, maidoton, gluteeniton ja täyteaineeton tuote. Kapselit eivät ollenkaan sisällä liivatetta tai muitakaan eläinperäisiä ainesosia.

Puhdistamon Vahvat ruoansulatusentsyymit ovat näppärä tapa tukea ruuansulatuselimistönsä terhakoita pikkuapulaisia:
- Yksi kapseli nautitraan ennen ruokailua
- Enstyymikimara toimii terhakkaasti heti ensimmäisestä käyttökerrasta alkaen

Entsyymit on pakattu laadukkaisiin lasipurkkeihin, jotka luonnollisesti kierrätetään lasinkeräyksen joukossa - tai uudelleenkäytetään vaikkapa säilönnässä.

Pakkauskoko: 30 kapselia.

Puhdistamon Vahvat ruoansulatusentsyymit - käyttö:

1 kapseli otetaan ennen ruokailua pieni vesitilkkanen kyytipoikanaan.

Suositeltu vuorokausiannos / Rekommenderad daglig dos:

1 kapseli 1 - 4 kertaa päivässä / En kapsel 1 - 4 gånger per dag

Ravintolisä. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Päivittäistä annossuositusta ei tule ylittää. Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Pakkaus sisältää kosteudenimupussin (ei syötäväksi).

Kosttillskott. Kosttillskott bör inte användas som ett alternativ till en varierad kost.

Mitä ovat ruuansulatusentsyymit?

Kropassamme suorastaan vilisee miljardeja entsyymejä - siis enemmän kuin Vilkkilässä kissoja.

Entsyymit ovat aineita, joiden tehtävänä on vilkastuttaa kehossamme kemiallisia reaktioita (ne toimivat siis katalyytteinä). Pikkuruiset, moninaiset entsyymit pitävät majaansa kaikkien solujemme sisällä. Entsyymit suurena tekijänä kehon kemiallisissa reaktioissa.

Jos kropassamme ei olisi entsyymejä lainkaan, tapahtuisivat kaikki kehomme kemialliset reaktiot liian hitaasti, jolloin soihdut ns. sammuisivat taatusti.

Jotta entsyymitoiminta kehossamme kukoistaisi, pH-arvon, lämpötilan sekä suolapitoisuuden pitää olla kohdillaan. Jos asia ei ole näin, entsyymit passivoituvat eikä silloin kunnian kukko laula!

Yksi entsyymien päähommista kehossamme on ruuan pilkkominen - sen varmistaminen, että elimistömme saisi nauttimiemme aterioiden tärkeät ravintoaineet hyötykäyttöön. Ruoansulatusentsyymejä erittyy ruoansulatuskanavasta (mahalaukku, suolisto ja haima) ja juurikin nämä tuikitärkeät entsyymit pilkkovat ravintoa pikkuruisiksi palasiksi.

Entsyymit puuhaavat mukana myös mm. solumuodostuksessa ja ne osaltaa suojaavat elimistöä haitallisilta bakteereilta.

Vähäravinteiset ruuat, esimerkiksi niin sanotut höttöhiilarit aiheuttavat osaltaan nykyajan ihmisillä entsyymipuutoksista. Ravinneköyhä ruoka kerryttää kehoon kuona-aineita, josta saattaa seurata ylipainoa ja entsyymien häviämistä entisestään. Myös esimerkiksi stressi on vireän ja asiallisen entsyymitoiminnan vihollinen.

Entsyymipuutoksista tunnetuin lienee laktoosi-intoleranssi, jossa suolistossa olevien liian entsyymien määrä saa olon olminkaltaiseksi. Jos tietty entsyymi puuttuu kokonaan, aiheuttaa se allergisen reaktion (jolloin järkevää on karttaa ravintoa, jossa ongelmia aiheuttavaa entsyymiä on.)


Lisätiedot

 • Pakkauskoon lisätiedot: 30 kapselia
 • EAN: 6430039222649
 • Ainesosat:

  Ainesosat: Amylaasit, proteaasit, lipaasit, laktaasi, sellulaasi, betaglu- kanaasi, alfagalaktosidaasi, ksylanaasi, maltaasi, fytaasi, glukoamylaasi, invertaasi. Kapseli: Selluloosa, Vesi

  Ingredienser: Amylas, proteas, lipas, laktas, cellulas, betaglukanas, alfagalaktosidas, xylanas, maltas, fytas, glucoamylas, invertas. Kapsel: Cellulosa, Vatten


  Säilytys / Förvaring: Kuivassa ja valolta suojattuna / I torrt och skyddad mot ljus

  Pakattu / Förpackade: Suomi / Finland

  Alkuperämaa / Ursprungsland: USA

 • Alkuperämaa: Yhdysvallat
 • Tuotetyyppi: Entsyymivalmisteet
 • Ominaisuudet: laktoositon, lisäaineeton, vegaaninen